skip to Main Content

Joan Llull i Guillem Riera, guardonats a les Olimpíades de la UIB, i Maria Duran, a la Festa de les Matemàtiques

De dalt a baix: Maria Pérez de l’IES Mossèn Alcover, guanyadora de la Festa de les Matemàtiques i Guillem Riera i Joan Llull Ferrer, de l’IES Manacor i premiats a les miniolimpíades de Física i Química.

Els instituts manacorins estan d’enhorabona en una setmana de reconeixements i premis. D’una banda, els dos representants de l’IES Manacor han rebut premis en les miniolimpíades de Física i Química que cada any organitza la Universitat de les Illes Balears. Joan Llull Ferrer i Guillem Riera Febrer han obtingut uns resultats excel·lents. En Joan ha aconseguit una molt meritòria quarta posició en la classificació individual i en la representació conjunta de centres l’IES Manacor representat per Riera, ha quedat tercer classificat de les Illes Balears. A les Olimpíades hi participen, de manera voluntària, tots aquells alumnes dels instituts de les Illes Balears interessants en formar part de l’esdeveniment i hi ha diverses categories lligades amb les matèries estudiades.
Per altra banda, l’alumna de l’Institut Mossèn Alcover, Maria Pérez Llull, que cursa 2n d’ESO, va quedar finalista en les proves de la X edició de la Festa de les Matemàtiques de les Illes Balears, celebrada el passat 15 de maig en format digital. Aquest esdeveniment l’organitza la Societat Balear de Matemàtiques i està destinat a l’alumnat de segon d’ESO de tots els instituts de la comunitat que s’hi vulguin inscriure. A més, Pérez representarà les Illes Balears a l’Olimpíada Matemàtica Nacional el proper dissabte 26 de juny.

Back To Top
Search