Skip to content

Un jove de 17 anys resulta greument ferit en un accident de moto al passeig Ferrocarril

Un jove de 17 anys va resultar greument ferit dimarts passat en un accident de trànsit al passeig Ferrocarril, just davant l’Auditori. Segons la informació facilitada per la Policia Local, el jove circulava en una motocicleta de 125 cc, quan “presumptament es va despistar i va impactar amb la roda davantera contra la vorera i llavors la part frontal esquerra del vehicle i el propi conductor varen xocar contra una de les palmeres del passeig”.

L’accident va succeir devers les cinc del capvespre i el jove va haver de ser atès in situ de ferides al cap, al tòrax i als braços, fet que obligà a tallar l’avinguda en direcció Porto Cristo durant aproximadament una hora. Al lloc dels fets s’hi traslladaren dues ambulàncies i set agents de la Policia Local.

El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Son Espases, i està ingressat a la Unitat de Cures Intensives en estat greu. Des de la Polica Local, asseguren que “l’ús del casc integral va evitar mals irreparables”.

Atropellen una nina de 12 anys a l’avinguda del Tren
A la desgràcia del passeig Ferrocarril s’hi sumà el mateix dimarts, devers les nou del vespre, un altre accident a Manacor. Un cotxe va atropellar a una nina de 12 anys quan creuava per un pas de vianants a l’avinguda del Tren, causant-li una fractura de l’os del nas i un esquinç de genoll.

Per altra banda, aquesta setmana la Policia Local, juntament amb la Policia Nacional varen detenir un home d’uns trenta anys, que havia entrat dins una casa de la zona de Son Coletes quan els seus residents eren fora. Sorprès per una persona dintre de la casa, va fugir, però va ser localitzat dins el camí de Son Coletes, i després de registrar els voltants de l’habitatge es varen poder recuperar les joies robades, una PlayStation3 i altres objetes sostrets.

Aquesta persona ja tenia antecedents per delictes contra la propietat i va ser presentat davant el Jutjat d’Instrucció de Guàrdia qui va ordenar el seu ingrés a la presó.

Back To Top
Search