skip to Main Content

La gran sala d’estar: l’essència de casa davant el campanar

Manacor tendrà enguany una proposta diferent i divertida per viure les campanades a la plaça Weyler

Fa quatre anys que Montse Amer i Lluc Rosselló s’encarreguen d’amenitzar les campanades que marquen el cap d’any: el del que s’acaba i el del que comença. L’any passat Lluc en va descansar i el va suplir Marga Alajarín. Però ara ja tornen a ser l’equip titular. S’hi arriben a aplegar, a la manacorina plaça de Weyler, just a baix del campanar, prop de 2.000 persones. Però vivim el cap d’any amb la il·lusió que pertoca? “Jo he vist que hi ha gent, sobretot de la meva generació, que estan avorrits de fer sempre el mateix per cap d’any”, diu Lluc Rosselló. És per això que per a enguany, una mica a imitació del que fan els veïns de Na Camel·la per les Carrosses de les Fires i Festes, Rosselló i Amer proposen que la gent dugui l’essència de la sala d’estar de ca seva a la plaça de Weyler. Un sofà, una camilla, una cadira, un element que caracteritzi el racó més emblemàtic del menjador de la casa, seran els complements que Rosselló i Amer esperen que els manacorins duguin a la plaça per viure les campanades. D’aquesta manera, els dos conductors volen crear la “Gran sala d’estar” manacorina. Aquest nou format de campanades implicarà també una nova concepció de l’espai. L’escenari serà una petita tarima, ja que els dos conductors passsejaran entre les taules, cadires, butaques i sofàs per interactuar amb els manacorins que conformaran aquesta gran sala d’estar. Moments abans també s’hauran projectat els vídeos dels qui han donat els molts d’anys a través del compte d’instagram de la campanya de la Gran sala d’estar.

És complicat, un dia tan assenyalat com aquest, que hi pugui haver ajut per fer el tragí de mobiliari de casa fins a la plaça. Però tots els interessats, a partir de les 17:30h ja podran dur els seus mobles a la plaça, on seran custodiats per membres de l’organització. L’acte de les campanades a Manacor començarà a partir de les 23:30h i s’alllargarà fins a les 00:30h del primer dia del nou any. Els presentadors proposaran jocs als assistents, i també reflexions sobre com ha anat aquest any 2018 i com s’espera que vagi el 2019 que estam a punt d’encetar. Després es donarà entrada als DJ, que faran perllongar la vetlada qui sap fins a quina hora.

La proposta de les campanades conduïdes per presentadors a la plaça Weyler ha tengut molta d’acceptació entre els manacorins i són molts els qui s’hi desplacen des de casa per donar la benvinguda a l’any nou. La proposta d’enguany de ben segur que no deixarà ningú indiferent!

Back To Top
Search