skip to Main Content

L’esperit del 155 es manté a les nadales de Can Lliro d’enguany

Sembla que el 155, imposat durant les nadales del 2017, es manté viu a Can Lliro: l’anunci de la república independent de Can Lliro no va agradar a tothom i el molt honorable president Guillem Llirdemont va haver de fugir a l’exili. A hores d’ara encara no tenim notícies seves. Aquest fet marca unes nadales 2018 plenes d’incògnites: tornarà el president Llirdemont? Ens enviarà algun missatge des de l’exili? O apareixerà algun altre personatge referent que pugui fer de líder a les masses manacorines perdudes des de la partida del president?

Aprofitant les campanades de Sant Llorenç i la possibilitat que Llirdemont aparegui per sorpresa, Telecinco ha anunciat que farà la cobertura televisiva del ja tradicional acte. A més a més, com que en Jesús Calleja presentarà les campanades, és molt probable que també faci una aparició estelar a les nadales de Can Lliro.

Els organitzadors de l’esdeveniment han informat que com a novetat, totes les nadales d’enguany hauran de ser en balear i es puntuarà positivament que s’insulti a la república, el català i la democràcia. A més a més, tots els doblers recaptats durant el vespre es destinaran íntegrament a la compra d’un entrenador pel Reial Madrid. D’altra banda, informen que Valtonyc volia participar amb una nadala a través de videoconferència però com que canta bastant malament li han dit que no importa.

El cafè amb estrella obrirà el dia 29 de desembre a partir de les 20 hores i el concurs començarà a les 22 hores. Si voleu participar, us podeu inscriure el mateix dia 29 però recordau que si voleu guanyar, no només haureu de fer una bona nadala, sinó que també haureu d’enginyar-vos-la per convèncer i fer la bona a un jurat, que segons l’organització, serà més corrupte que mai. Sigui com sigui, per Can Lliro el més important “és passar-ho bé i sobretot que la gent vengui a fer gasto”.

Back To Top
Search