Skip to content

La I Trobada de Primavera de Ball en Línia aplega unes 1.500 persones i omple tota la plaça del Mercat

Les previsions ja auguraven un índex de participació enorme però ahir a les set de l’horabaixa la plaça del Mercat vessava de gent, de ganes de ballar i d’ambientació ie-ie. I és que el ball en línia és una modalitat a l’alça. Ho demostraren els centenars de balladors de molts d’indrets de Mallorca que vengueren a Manacor en els més de deu autocars que ahir arribaren a la I Trobada de Primavera de Ball en Línia.

 

“És la primera torbada d’aquest tipus que celebram i davant una plaça tan plena com la d’avui hem d’agrair la implicació dels professors de ball en línia de Manacor i de la Federació Balear de Ball Esportiu per haver triat Manacor per aquest esdeveniment”, explicà el regidor de Festes, Mateu Juan. I és que, a més de fomentar la participació, la trobada d’ahir també tenia la solidaritat com a ingredient principal. De fet tots els participants pogueren col·laborar amb l’associació ASPANOB, que treballa amb els infants que pateixen càncer i les seves famílies.

 

La festa d’ahir començà a les set de l’horabaixa i abans d’acabar havien sonat prop de cinquanta cançons. Més de tres hores de ball durant les quals tots els assistents es mogueren en coordinació i seguint les mateixes coreografies, que els monitors indicaven des del cadafal.

 

“És un dia de solidaritat però sobretot de festa i germanor, per això i perquè és una festa temàtica demanam als assistents que arribin amb disfresses inspirades en el lema flower power”, explicà Pep Soler, que juntament amb Aina Salas, Toni Jaén i Cati Riera ensenyen la modalitat de ball en línia a Manacor i han impulsat aquest esdeveniment multitudinari.

Back To Top
Search