Skip to content

La Setmana del Llibre reivindica la importància de la lectura i la cultura amb una trentena d’activitats per a totes les edats

La Fira del Llibre se celebrarà dissabte dia 23 al claustre de Manacor

Presentacions de llibres, contacontes, exposicions, conferències, tallers infantils, concerts o concursos literaris juvenils. Aquests són els complements que la Setmana del Llibre ofereix a la tradicional fira que any rere any omple de llibres i roses el claustre de Sant Vicenç de Manacor. “Enguany el dia de Sant Jordi i el dia de la Fira del Llibre cau en dissabte, els nins i nines no hi podran assistir amb les escoles, i perquè hi assistesquin amb amics o amb les seves famílies hem organitzat una jornada d’activitats familiars”, explica la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

 

De fet, la Fira del Llibre és el plat principal del programa d’actes culturals que comença aquest dijous, dia 14 d’abril. Tallers de punts de llibre, tallers d’iniciació al joc de taula Scrabble, contacontes i actuacions musicals acompanyaran les llibreries, les floristeries i les associacions que durant la Fira del Llibre de dia 23 seran presents al claustre.

 

Quinze dies

Però enguany la Setmana del Llibre s’allarga i durarà quinze dies durant els quals s’oferiran més de trenta activitats a tot el municipi. Tallers, exposicions, conferències, presentacions de llibres, teatre, contacontes o concerts formen “una proposta cultural amb activitats adequades a totes les edats i repartides pel municipi”, explicà el bibliotecari Antoni Ferrer, que ha coordinat el programa d’actes de la Setmana del Llibre.

 

Així durant aquestes dues setmanes es faran dotze activitats adreçades al públic infantil i vint destinades als adults. “Hem de destacar la gran quantitat de presentacions de llibres que acollim a Manacor, nou autors volen venir a estar en contacte amb els seus lectors manacorins”, apuntà Ferrer. A més “el concurs de redacció literària per a joves, el concurs de microrelats o el concurs per dissenyar el punt de llibre oficial de la biblioteca de Son Macià intenten estimular el talent de les noves fornades d’autors”, afegí la regidora Antònia Llodrà.

Back To Top
Search