Skip to content

La jove artista felanitxera Maria Cerdà inaugura exposició a Sa Cova dets Ases de Portocolom

Es tracta de la primera mostra individual d’aquesta jove pintora

Maria Cerdà (Felanitx, 2001) és una dona quíber. Una jove artista quíber. Una dona jove artista felanitxera quíber. Quíbia és la pàtria d’una estirp indomable que s’allarga des de l’ermita de Consolació a Santanyí fins a les terres cavalleres de Ciutadella. La resta del món és barbaria.

De nissaga felanitxera singularment vinculada amb Manacor, Maria Cerdà ha inaugurat aquesta setmana la seva primera exposició individual a Sa Cova dets Ases a Portocolom.

La mostra hi romandrà exposada des del mateix dia de la inauguració fins a les acaballes d’aquest estiu calorós.

Cerdà ha acabat tot just ara segon de batxillerat i ja està encaminada cap als estudis de belles arts. “Jo tenc un estil d’art bastant eclèctic perquè mescl bastantes coses, la màxima varietat possible, faig molta aquarel·la, però en aquesta exposició m’hi ha sortit un estil més d’il·lustració. També m’agrada jugar amb el realisme però donar-li un simbolisme més d’avantguarda, més surrealista”, diu la jove felanitxera.

Cerdà fa sobretot pintura, però li agrada tot, dins el món de l’art, també el món audiovisual, curtmetratges, vídeo, i qualque coseta d’escultura”. I afegeix, decidida: “Jo sé que vull fer belles arts des que tenc deu anys”.

Maria Cerdà compta amb el suport i la referència d’artistes felanitxers tan reconeguts com el mateix Rafel Joan, Magarola.

L’artista ha estat contenta, i molt, que els amics de son pare, el mític Sebastià Cerdà, tan sovintejador de Manacor i de gent manacorina, també hi hagin estat per fer-los companyia en un dia tan històric com especial. Quíbia ja té un nou estel al firmament dels artistes.

Back To Top
Search