Skip to content

“La mejor obra de la historia” arriba a Sa Màniga

Una proposta de teatre familiar de la companyia Spasmo Teatro que mescla humor i art i que es podrà veure el pròxim dissabte 17 de febrer a les 19.30 h.

El proper dissabte 17 de febrer arriba a Sa Màniga una proposta d’humor gestual per a tota la família “La mejor obra de la historia”. A partir dels 6 anys, la companyia Spasmo Teatro ens mostra algunes de les obres d’art més rellevants de la història, els autors, les dades i curiositats.
En aquest recorregut cultural, ens endinsarem pels museus més significatius del món i les obres d’art i ho farem, novament, sense paraules i amb l’humor com a instrument per arribar a tota la família.
Un espectacle visual i futurista pel format digital que ens recorda les aplicacions mòbils destinades als més petits. S’hi combinen arts escèniques i plàstiques i per això també, té un gran component didàctic. “Deixeu que els vostres sentits us guiïn per aquest fascinant recorregut a través del nostre museu virtual” diuen a la sinopsi, per tant una proposta que barreja l’art, l’humor i la divulgació.
Spasmo Teatro, companyia de teatre fundada el 2002. Els seus quatre membres: Vicente Martín, Álvaro Sánchez, José G. Sánchez i Isaac Tapia porten junts al món del teatre des del 1992. Humor gestual, com a senya d’identitat, i dinamisme en escena caracteritzen tots els seus espectacles.
Des dels seus inicis al teatre compagina el teatre de sala amb aparicions regulars en televisions nacionals i diferents espectacles de carrer basats en la interactuació amb el públic, el colorit i la diversió.
“La mejor obra de la historia” té una durada de 50 minuts i es representarà el dissabte 17 de febrer a les 19.30 h.
Back To Top
Search