skip to Main Content

La nova imatge turística de Porto Cristo mostra al món les coves i l’oferta nàutica com els grans atractius del nucli

Coves, oferta nàutica, sol, platja i oferta comercial. Aquests són els elements que intenta reflectir la nova imatge de Porto Cristo, la marca turística que identificarà a partir d’ara els atractius del nucli costaner. La regidora de turisme de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà, va explicar que aquesta nova iniciativa “ha nascut gràcies a la participació dels empresaris turístics i comerciants de Porto Cristo, que s’han involucrat en la comissió de feina permanent que amb aquesta nova marca intentarà d’aglutinar i millorar tota l’oferta pública i privada del sector turístic que pot oferir Porto Cristo”.

Durant la presentació, a la qual assistiren els representants d’algunes de les empreses més importants del sector turístic, nàutic i comercial de Porto Cristo, el delegat del nucli, Joan Gomila agraí “la il·lusió que han posat damunt la taula tots els implicats en aquest projecte i també la feina feta per l’anterior delegada de turisme en aquest projecte”.

“En les reunions periòdiques que mantenim amb els empresaris turístics i els comerciants s’han intentat destacar les principals fortaleses de Porto Cristo per mostrar-les a tots els que volen venir a visitar-nos: les coves la platja, el sol i l’oferta nàutica, pesquera i esportiva del port”, han explicat des del departament de turisme. Precisament “d’aquesta idea ha sorgit la nova imatge, que també utilitza com a fons una fotografia de Guillem Ribot”, han afegit les mateixes fonts. Aquesta nova imatge és la que ja acompanya els més de 40.000 fulletons que ja s’han distribuït a les oficines d’informació turística de tots els municipis de Mallorca i també a les que existeixen a l’aeroport i als ports.

“En els fulletons, a més del mapa de Porto Cristo, els nostres visitants hi trobaran tota l’oferta comercial i d’interès turístic senyalitzada en el mapa i també les propostes més interessants pel que fa a les nostres platges, el nostre patrimoni i les principals rutes que poden fer tots aquells que arriben a visitar Porto Cristo”, afegí la delegada de Turisme. La propera fase d’aquest projecte serà “la revisió de tota la senyalització turística de Porto Cristo, que farem en acabar la temporada perquè tots els elements turístics i les rutes estiguin senyalitzats per poder millorar l’experiència dels turistes”, explicaren des departament de Turisme.

A més tota l’oferta turística de Porto Cristo apareixerà aviat publicada en un ampli catàleg al web turístic de l’Ajuntament de Manacor. La informació a la xarxa “permetrà mostrar i ampliar les opcions i les propostes per visitar Porto Cristo i seguirà apostant per la col·laboració del sector públic i el privat per al seu impuls”, han explicat els tècnics del departament de Turisme.

Back To Top
Search