skip to Main Content

La solidaritat amb els malalts de càncer i les disfresses més divertides participen a la travessa aquàtica de Cala Anguila

Les festes de les cales Anguila, Mandia, Magrana i s’Estany den Mas han aplegat un any més damunt l’arena de Cala Anguila la solidaritat amb l’entitat APROP, que fa feina amb els malalts de càncer i les seves famílies, i les disfresses més divertides. Aquesta cursa, que ja és un dels plats tradicionals de les festes d’aquesta zona costanera de Manacor, proposa un circuit per les aigues de la cala que els participants poden recórrer nedant o amb qualsevol artefacte que sigui capaç de navegar.

Prop de seixanta persones han participat activament a la prova. A partir de les nou del matí tots els que han volgut, s’han pogut inscriure a la prova fent una petita aportació a l’entitat APROP. Entre els participants s’hi han comptat alguns esportistes, com la gimnasta manacorina Elena Gómez; tot i que els més nombrosos han estat els veïns de la zona. Molts d’ells han aparegut disfressats de super herois, de pirates o amb perruques. A les deu en punt els organtizadors han explicat com es desenvoluparia la prova i poc després s’ha donat el sus als nedadors més clàssics, els que han nedat sense disfressar i sense estris.

Quan tots els nedadors han completat el recorregut, ha tocat el torn a la resta de participants que ben aviat s’han situat al punt de partida amb les seves fresses i els seus objectes inflables. En acabar els organitzadors han agrait la participació de tothom i han entregat petits trofeus als que han quedat en els primers llocs de cada categoria. Les festes continuaran avui a les 19.30 h amb la demostració eqüestre que se celebrarà al principi de la platja de Cala Mandia i més tard, a partir de les 21 h, amb la gran revetlla que tendrà lloc al final del carrer Marco Polo amenitzarà el grup Moon Fish. 

DSC_0435

Back To Top
Search