Skip to content

La Via Verda Manacor-Artà acollirà el 10 de setembre la cursa solidària 57K a favor del nou local d’Estel de Llevant

La cursa 57 K posarà a prova el proper 10 de setembre la resistència dels atletes i la solidaritat de tota la comarca del Llevant. La Via Verda que connecta els municipis de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Artà acollirà aquesta prova que compta amb un doble objectiu solidari: la campanya “Un nou espai per a la salut mental” d’Estel de Llevant i els projectes de la ONG C.E. Impossible 365 a Nicaragua.

Les inscripcions a la cursa es podran fer fins el proper dia 9 de setembre a la web elitechip.net. Els atletes podran escollir entre diverses distàncies: des dels 3.000 metres per a aquells que s’inicien en aquest esport passant pels 10.000 metres, els 21 km, 42 km i 57 km per als més agosarats. Aquesta distància serà també la que recorreran els atletes amb ‘handbike’. Paral·lelament hi haurà una caminada solidària de ‘nordic-walking’.

La cursa es desenvoluparà a la Via Verda, començarà a Artà i, segons la distancia recorreguda, acabarà en un dels punts de la via que arriba fins a Manacor. El terreny on es desenvoluparà la cursa és una mescla de grava i terra compactada amb desnivells no massa pronunciats que poden arribar a un màxim del 3-4%.

Els fons recaptats amb aquesta cursa es destinaran a la campanya “Un nou per a la salut mental”, que durant el 2016 du a terme l’Associació Estel de Llevant per aconseguir recursos per a la nova seu de l’entitat, i també als projectes que C.E. Impossible està desenvolupant a Guatemala, concretament al nucli Potrero Carrillo amb un projecte integral basat en la construcció d’una escola i a l’atenció dels infants i joves.

La cursa 57 K compta també amb el suport dels ajuntaments de Manacor, Artà, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera; dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) i de Triatló Esports.

Back To Top
Search