Skip to content

L’Ajuntament donarà feina durant mig any a 24 treballadors que realitzaran projectes de millora al municipi

L’Ajuntament de Manacor ha incorporat vint-i-quatre nous treballadors que faran feina fins dia 15 de maig en diferents departaments municipals amb l’objectiu d’ajudar a desenvolupar diversos projectes per millorar el diferents nuclis de població de Manacor.

Concretament s’han incorporat a l’Ajuntament 18 peons d’obra, que s’integraran a la brigada municipal i es dedicaran sobretot a millorar i adequar les voravies degradades del municipi. També han començat a fer feina quatre conserges, que atendran la comunitat educativa de quatre escoles.
A més, també ha començat a l’Ajuntament de Manacor una treballadora familiar que s’incorporarà al projecte que facilita l’estada a ca seva de persones majors i que dóna suport als seus familiars. I també s’incorpora una nova orientadora laboral que ajudarà a integrar-se a les dinàmiques de les noves feines que a partir d’ara desenvoluparan els nous treballadors municipals.
Aquest projecte costarà 332.620 euros. D’aquest pressupost total, 252.533 euros procedeixen de la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i del cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE). Els 80.000 euros restants els aporta l’Ajuntament de Manacor. Amb aquest projecte, a més de millorar diferents serveis municipals també es pretén facilitar l’accés a la feina d’algunes persones que han estat a l’atur durant llargs períodes de temps.
La regidora de Desenvolupament Local, Catalina Riera, va agrair “la possibilitat que ens donen les institucions supramunicipals per poder gaudir durant un temps de persones amb tantes ganes de fer feina com les que teniu vosaltres”, segons explicà durant la benvinguda que l’Ajuntament de Manacor donà als vint-i-quatre treballadors. “Com en molts altres ajuntaments, aquí fa falta personal per mantenir el municipi amb millors condicions i al mateix temps molts de vosaltres fa estona que no teniu oportunitats laborals, crec que aquest projecte és una bona oportunitat que hem d’aprofitar tots”, va afegir Riera.
En el mateix sentit es va expressar la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó. “Crec que per a molts de vosaltres avui és un dia il·lusionant perquè començau una nova feina, podeu estar segurs que des de l’Ajuntament estam igualment il·lusionats perquè mos fa falta gent com vosaltres, que teniu experiència i ganes d’afrontar nous reptes”, explicà Sansó.

Back To Top
Search