Skip to content

L’Ajuntament obrirà els aparcaments per atreure visitants durant el Nadal

L’Ajuntament de Manacor obrirà els dos aparcaments municipals durant tota la nit els dies festius durant aquest Nadal. Així ho ha anunciat avui dematí la delegada d’Economia, Maria Antònia Sansó. La regidora ha especificat que els aparcaments de Na Camel·la i de la plaça de Sant Jaume estaran obert les nits d’aquest cap de setmana, la nit de Nadal dia 24, la segona festa, dia 26, la nit de cap d’any i dia 16 de gener durant tot el dia   per tots aquells que hi vulguin deixar el cotxe.

“Des de l’equip de govern hem proposat a la SAM, l’empresa municipal que gestinona els aparcaments, que es posi en marxa l’obertura dels aparcaments com un pla pilot que podrem aplicar en altres festes o ampliar a tot l’any depenent dels resultats que s’obtinguin durant aquesta experiència”, afegí Maria Antònia Sansó.

Una altra de les iniciatives per afavorir el comerç a la ciutat és la del Departament de Comerç. El regidor Bernadí Bou ha explicat que “es facilitaran als comerciants tiquets gratuïts durant dues hores pels aparcaments soterrats municipals, que es podran repartir entre els clients que facin compres superiors a vint euros en qualsevol dels comerços de Manacor”. Així tots els que facin compres superiors a 20 euros en els comerços de Manacor entre dia 18 de desembre i dia 10 de gener podran gaudir de dues hores d’aparcament gratuït.

 Els comerciants repartiran la sort

Una altra de les novetats d’aquestes festes és la voluntat dels comerciants que formen part del col·lectiu Manacorinitza’t de fer sentir els seus clients especials. Coincidint amb la celebració de la Fira Manacorinitzada aquest cap de setmana els comerciants “volem repartir sort entre els clients i els obsequiarem en participacions de deu cèntims del sorteig de loteria de Nadal, que es poden convertir en 2.000 euros”, ha explicat Antònia Roig en nom dels comerciants adherits al grup Manacoritza’t. A més “pel 2016 un dels nostres objectius és fer que cada mes hi hagi una iniciativa que contribueixi a la dinamització del sector comercial de Manacor”, afegí Roig. En aquest sentit la regidora de Desenvolupament Local, Catalina Riera, ha explicat que el que volem és establir i tirar endavant un pla de desenvolupament comercial que impliqui diversos departaments municipals i també altres organismes per implicar tothom en l’evolució de la nostra oferta comercial i de serveis”.

Back To Top
Search