Skip to content

L’Ateneu Lo Tort comença curs nou i engega campanya de sòcies

Ja fa algunes setmanes que s’ha iniciat el curs escolar i les persones més joves ja estan immerses en classes i les docents en la seva tasca d’ensenyar. Fora de l’ensenyament també comença el curs, moltes treballadores ja fa setmanes que han acabat les vacances i tornen a ser als seus llocs de feina. Moltes d’altres no han tengut vacances, sinó el punt àlgid de la temporalitat laboral, totes aquelles persones que treballen pel turisme, que devora sense pietat el nostre territori, que envaeix els nostres pobles i explota a les treballadores. Per això, cal recordar sempre que sense límit no hi ha futur.

L’Ateneu també comença un nou curs i és que el projecte que va començar el març passat continua ben viu a Manacor. Amb l’empenta necessària per ser la llavor d’on creixi un nou poble i amb les apostes clares, l’ateneu vol esdevenir un espai de llibertat d’idees i de cossos, una llibertat que vol transformar Manacor.

Però recordant un vell lema ecologista que deia que “les arrels no neixen del ciment”, hem de dir que els projectes no perviuen si ningú els sosté. És per això que necessitam la teva ajuda. Fes-te sòcia de l’Ateneu i permet així que es desenvolupi tot el potencial transformador de l’Ateneu Lo Tort.

Back To Top
Search