Skip to content

Vilafranca ho té tot a punt per a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil

Més de quaranta espectacles es podran veure enguany a la catorzena edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET), que se celebrarà a Vilafranca del 13 al 16 d’octubre, i que omplirà de teatre, música, dansa i festa tots els racons de la Vila. Un any més el poble del pla es convertirà en un gran escenari i els seus carrers s’ompliran d’infants i pares disposats a gaudir de l’espectacle.
La majoria dels muntatges de la FIET 2016 arriben de la mà de companyies de les Illes Balears, perquè un dels seus objectius és precisament “la promoció de les arts escèniques fetes a ca nostra”. Però també es podran veure propostes escèniques vengudes de Catalunya, el País Valencià, Andalusia, Múrcia, el País Basc, La Rioja i Galícia, i fins i tot algunes arribades de més lluns, de Gal·les i de Mèxic.
La FIET va néixer l’any 2002 gràcies a la iniciativa dels membres de la companyia Gom Teatre, i l’any 2003 l’associació sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Balears agafa el seu relleu. La Fira no només va adreçada al públic, preferentment el familiar, sinó que és també un encontre de professionals de les arts escèniques i un mercat per als programadors.
Tot i que la FIET 2016 aixecarà el teló a les 17:30 amb un espectacle itinerant de la Vilabatucada Jove, l’espectacle inagural serà a les 20:30 a la plaça Major. La companyia catalana Camut Band seran els encarregats de donar el sus amb el seu espectacle Big Drums, un muntatge de dansa i percussió que incorpora a l’escenari grans tambors de diferents sons que serviran de pista de ball als ballarins.
Ja podeu consultar la programació al web de la FIET http://fiet.cat/programacio/programacio_fiet_2016.pdf

Back To Top
Search