Skip to content

L’Auditori sa Màniga ret homenatge al pintor mallorquí Pau Lluís Fornés

La mostra recull algunes de les seves millors obres d’entre els anys 60 i 90.

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor acull una exposició sobre Pau Lluís Fornés (1930-2006), uns dels artistes mallorquins més polifacètics i també un clar referent en la pintura contemporània insular.
La mostra compta amb una part important del llegat artístic del pintor. María Rosa Salines, la seva fillola i propietària del seu patrimoni pictòric, ha seleccionat algunes de les seves millors pintures realitzades entre els anys 60 i 90, les quals són testimoni de la seva dilatada i polifacètica trajectòria artística.
L’exposició ens endinsa dins l’exuberància del color i la forma, presents en cada una de les seves composicions. Així mateix, i gràcies a la seva figuració amb pinzellades d’un cert geometrisme, a les impressionants gammes cromàtiques, als clarobscurs i a les superposicions d’elements, les obres ens conviden a gaudir de cadascun dels detalls i a mantenir la mirada en les seves espectaculars creacions. Els recurrents bodegons d’hortalisses o flors i els seus enigmàtics personatges, ens transporten al seu particular univers barroc, oníric i irònic.
No perdis l’oportunitat de visitar aquesta magnífica mostra d’art contemporani. Es troba oberta al públic fins al 27 de març, de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h, i també dilluns i dimarts, de 10 a 14 h. L’entrada és gratuïta.

Estrena mundial del ballet còmic “El Flautista d’Hamelín… i altres històries!”
La reconeguda companyia mallorquina Pasodos Dance Company presenta la seva nova creació El Flautista d’Hamelín… i altres històries! a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, aquest dissabte,12 de febrer a partir de les 18 h. L’espectacle, que s’engloba dins el XVI Festival Internacional Dansamàniga, suposa la introducció d’un gènere totalment innovador dins el món del ballet: un ballet còmic per a tots els públics, que inclou pinzellades de jazz, soul, amb matisos celtes, rythm & blues i música clàssica.

Back To Top
Search