skip to Main Content

Les festes de Sant Jaume agafen força

Amb tots els ingredients necessaris per convertir-se en una festa popular de bon de veres, Sant Jaume ha aconseguit reviscolar i així ho demostraren dilluns els centenars de persones que acudiren a la crida de Sant Jaume i seguiren la Mulassa en el seu recorregut pels carrers de Manacor. Els qui la vulguin tornar a veure hauran d’esperar ara fins diumenge a l’Encamisada.

Mentrestant Manacor està convocat avui dissabte a un bon grapat d’actes festius. A les 11.00 hi haurà les Corregudes des Cós amb jocs tradicionals i curses de joies, a plaça del Rector Rubí. El capvespre, a les 18.30 h, la festa es traslladarà al pati de la torre del Palau on tendrà lloc una xerrada col·loqui sobre vins i un tast de vins casolans gratuïts companyat d’una degustació de tapes a preus populars. Hi participaran: Arnau Galmés (enòleg), Antoni Tugores (historiador de cuina mallorquina), Antoni Gomila Grimalt (historiador), Albert Carvajal (historiador),Joan Jaume (vinater casolà) i Antoni Llinàs (vinater casolà).
Avui és també els dia de la Fira Artesana de Sant Jaume, que enguany arriba a la seva dissetena edició. Les paradetes es podran visitar a partir de les 21.30 h a la plaça de Ramon Llull i avinguda del Torrent. I per tancar la vetllada hi haurà concert, a les 24.00, a la plaça Ramon Llull, amb l’actuació de s’Arrual Jazz Mort.

Back To Top
Search