Skip to content

Les Jornades de formació comercial se centren en les xarxes socials i les tècniques de venda

Els cursos començaran aquest mes i estan oberts a tots els comerciants.

L’Ajuntament de Manacor organitza cinc cursos de formació destinats als comerciants del municipi amb els objectius d’aprofundir en les xarxes socials, les tècniques de venda i les noves maneres de fer màrqueting.
Les jornades de formació es desenvoluparan en horari de migdia, de les 13.30 h a les 15.30 h per facilitar l’assistència dels comerciants. El curs Instagram al Comerç es desenvoluparà durant els dies 15 i 17 d’octubre. La formació en Storytelling: la nova manera de fer màrqueting, es farà els dies 22 i 24 d’octubre i L’art del Copywriting: escriure seduint, els dies 29 i 31 d’octubre. Els dies 5 i 7 de novembre els comerciants podran aprendre Tècniques de venda: com tractar el teu client, habilitats de negociació i experiències de compra. I aquesta edició de les Jornades de formació per a comerços acabarà dia 15 de novembre amb el curs Disseny promocional per a negocis.
Els comerciants interessats en algun dels cursos poden obtenir més informació al telèfon 672 60 5767 o a l’adreça electrònica ioteroalmodovar@manacor.org. Tots els cursos són gratuïts i els impartiran diferents professionals especialistes en els diferents àmbits temàtics dels cursos.

Back To Top
Search