Skip to content

Les Nadales més fatxes de la història, a punt

Gran expectació a Manacor davant la possible arribada de Javier Milei amb la seva motoserra, que lideraria un estol de fatxes i populistes entre els quals hi podria haver des de Santiago Abascal fins a Giorgia Meloni, passant per Marine Le Pen o Esteve Sureda amb l’inconfusible turbant

Està pendent de confirmació encara, però Can Lliro està en negociacions amb el nou president de l’argentina, el populista Milei, que traduït vol dir a la nostra llengua “La meva llei” i que podria ser una de les estrelles convidades enguany a la tan esperada gala de les Nadales de Can Lliro. De fet, Milei, si s’acaba confirmant la seva assistència, lideraria amb la seva llei infal·lible i populista tot un seguici de fatxes que desfilarien entre el populatxo roig i separatista que sol habitar entre les voreres i els tassers de l’emblemàtic cafè amb estrella manacorí. Està ben clar que es tracta d’un local que té gust pels extrems ja que aquesta festa de fatxes va ser promoguda i anunciada per Fermín Muguruza reconegut punqui basc i antifeixista, que va aprofitar la seva venguda a Manacor per anunciar la gran festa nadalera (res a veure amb el tennista).
Enguany les Nadales estaven programades per a dia 23 de desembre, un dia, però, que ja té programats altres horabauxes a altres locals reconeguts de Manacor com Sa Xispa i Es Cos. Així idò, per conciliació de negocis, les Nadales es traspassen finalment al dia de Nadal (que és dia 25 de desembre, els informes PISA han tengut uns resultats molt xerecs, enguany).
Hi haurà novetats importants a totes les àrees de gestió i execució de l’esdeveniment, que enguany, fatxes a banda, comptarà amb una participació molt femenina. Les presentadores són Rosa González, Bel Duran i Marga Amengual.
El jurat, corruptíssim, està preparat per acceptar tota casta de suborns, ja siguin en metàl·lic o en espècia. El resultat sempre és incert, atès que els suborns estan permesos fins i tot durant les actuacions i en plena deliberació. De fet, hi haurà un quartoscuro preparat perquè s’hi duguin en secret aquestes negociacions. Componen el jurat una matemàtica que es cuidarà de la comptabilitat, Xesca Amengual; una comercial, que es cuidarà de la propaganda, Marina Giménez, “na Marina del Cent per Cent”; i un serigrafista, que estamparà tots els suborns en una camiseta col·lectiva in situ.
Enguany, patrocinat per AniràBé (res a veure amb la pandèmia) el premi per als millors subornadors de la vetlada serà un viatge per a quatre persones a Menorca.
Back To Top
Search