skip to Main Content

Les paraules tornaren ballar pels carrers

Més d’un centenar de persones va participar a la setena edició del Correvers, que celebrà el Dia Mundial de la Pesia als espais de dansa

Reflectides en els miralls dels espais diàfans de la dansa, alades davall els peus dels correversaires, encimbellades en els cors lletruts de rapsodes i oïdors, així se sentiren les paraules dijous passat en la setena edició del Correvers, la particular i pionera ruta poètica manacorina que celebra el Dia Mundial de la Poesia, i que comptà amb la participació d’una quinzena de poetes i rapsodes i el seguiment de més d’un centenar de persones.

La ruta s’inicià com sempre a la llibreria Móndellibres, on Magdalena Gelabert va ser l’encarregada de llegir el manifest, un autèntic homenatge als referents literaris que li han ajudat a forjar l’ànima de poeta que li glateix al pit. Seguidament, els alumnes més joves de l’IES Mossèn Alcover feren dringar dins les seves veus càndides els versos adults de Guillem d’Efak.

D’allà la comitiva s’encaminà cap als espais de dansa 9Ritme, Ivanna i SwingSickPeople, on digueren versos poetes com Joan Adrover, Joan Antoni Cerrato, la mateixa Magdalena Gelabert, els glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí, la rapsoda i poeta Emma Finnozzi, amb la companyia de la cantant i glosadora Alícia Olivares… A la plaça de sa Bassa va ser inaugurada la tercera placa poètica, enguany amb versos d’Antònia Vicens, poeta poliguardonada.

La ruta s’acabà amb una dansa també defakiana del ballarí i coreògraf Miki Galmés i la rapsòdia de Joana Servera, Margalida Brunet, Antoni Riera i Manel Santana.

Tancaren Miquel Mestre acompanyat al piano d’Andreu Riera, i un concert poètic del grup Nou Romancer.

Back To Top
Search