skip to Main Content

Les platges de Manacor no tendran ni hamaques ni para-sols aquest estiu que ve

El batle Miquel Oliver ha explicat a Cent per Cent que “arran de la situació actual i després de no entendre’ns en la negociació amb l’empresa concessionària, que reclamava unes noves condicions, la concessió de neteja, xibius i ocupació de platges no es va renovar”.

Ara l’Ajuntament fa feina per fer un nou plec que asseguri la neteja de les platges. Oliver conta que “en algunes platges encara s’hi fan tasques de restauració després del temporal Glòria” i a Porto Cristo, per exemple, “part de la platja està ocupada per les obres de reforma del passeig de les Coves Blanques”. “En el nou plec es farà la proposta que com a mínim part de la neteja es pugui fer de formamanual, i no mecanitzada, com es fa a moltes platges amb bandera blava”, diu el batle.

Pel que fa a l’ocupació, Oliver diu que “aquest estiu no hi haurà hamaques ni para-sols a les nostres platges”. “Ens queda veure com asseguram la distància entre els banyistes”, diu, mentre confessa que “aquesta seria una tasca que podrien fer els socorristes” .

Back To Top
Search