Skip to content

L’Esplai de Crist Rei celebra el 35è aniversari amb un sopar de monitors

“Ballam a qualsevol so, si hi ha festa a Manacor: tant Crist Rei com Sant Antoni, la rua quin rebombori, tot hi val per disfressar-se sigui sol o amb gran comparsa, tant si anam a la diada com si feim la gelatada”. Així començava la cançó que van realitzar els monitors pels 15 anys d’esplai, aquesta estrofa defineix molt bé l’esplai. I es que l’esplai Crist Rei ja comença a ser vell, trenta-cinc anys, d’esplai en festa i d’amics amb cara xalesta.

Més de 200 monitors i monitores han passat per l’esplai i han fet possible que aquesta entitat pogués celebrar enguany els trenta-cinc anys. Durant tot aquest temps han passat més d’un miler d’al·lots de la comarca de Manacor i aquests monitors han fet possible que s’ho passessin d’allò millor, fent voluntàriament: campaments, gimcanes, excursions, danses, jocs i moltes coses més.

Per tot això, se celebrarà un gran sopar amb tots els monitors que han passat per l’entitat i festejar aquest aniversari. El sopar es realitzarà el proper dissabte dia 19 de desembre. Per tant, si has estat monitor o monitora del Club d’Esplai Crist Rei de Manacor algun d’aquests trenta-cinc anys, no et pots perdre aquest gran sopar. Per poder anar-hi, vos heu d’apuntar el proper divendres dia 13 de novembre al local de Crist Rei (c/Vilanova nº18) entre les 19:30h i les 21:00h, el preu del sopar és de 5€ per persona. Si per qualsevol cosa no podeu venir a apuntar-vos dia 13, podeu enviar un Whatsapp o telefonar al telèfon de l’esplai 619032315.

Serà un fantàstic sopar, on se retrobaran diferents generacions de monitors i monitores i junts ho celebraran per molts anys!

Esplai de Crist Rei

Back To Top
Search