Skip to content

L’exposició Fluids, que indaga sobre la comunicació íntima, estrenarà el nou espai d’art de gestió municipal

L’Ajuntament de Manacor gestionarà a partir d’ara la sala d’art i exposicions del Complex s’Estació, que s’ubica just davant l’estació del tren. “Per estrenar aquest nou espai d’art volíem preparar quelcom especial i crec que l’exposició Fluids és especial i farà entrar molta gent a la nova sala de gestió municipal”, ha explicat la regidora de Cultura, Antònia Llodrà. De fet aquesta exposició que produeix l’Ajuntament de Manacor en col·laboració amb els artistes del Col·lectiu Pelleringo durà performances, obres audiovisuals, escultures i fotografies a Manacor. L’exposició Fluids s’inaugurarà dissabte dia 25 de març a les set de l’horabaixa i es podrà veure fins dia 21 d’abril.

Els artistes Elena Sierra, Pilar Salas i Eder Mol presentaran les seves obres inèdites per “parlar de les relacions íntimes, de com arribam a compartir fluids amb persones que abans no coneixíem i de com una persona externa pot arribar a fer-se íntima”, ha explicat Elena Sierra durant la presentació de l’exposició. Segons el tècnic municipal de Cultura “aquesta exposició pot servir a molta gent per llevar certs prejudicis sobre l’art contemporani perquè a Fluids hi ha veus que acompanyen el recorregut de l’espectador i l’ajuden canalitzar la seva experiència davant les obres”, ha explicat Llorenç Carreras.

Així tots els que visitin l’exposició es trobaran “amb llenguatges creatius actuals i amb veus en off que aniran donant informació per a poder seguir i entendre el recorregut que proposa la mostra”, ha explicat l’artista Elena Sierra. I és que els artistes que exposaran les seves obres intenten “perseguir la idea que l’Art ha de servir per tenir experiències, no només per comprar i per vendre com una mercaderia”.

Publicitat

 

Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques
Des del Departament de Cultura també han anunciat que s’ha convocat el XXIV Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques 2017. Els artistes o col·lectius d’artistes interessats a participar-hi han d’enviar dossier en format digital al correu electrònic cultura@manacor.org fins dia 30 d’abril. El XXIV Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques compta amb 2.000 euros més de dotació que en els darrers anys i arriba fins els 6.000 euros. El guanyador o guanyadora es farà públic dia 16 de setembre a la sala d’exposicions del Complex s’Estació de Manacor. Aquest mateix dia s’inaugurarà l’exposició que mostrarà l’obra guanyadora i les obres finalistes. Les bases completes es poden consultar a la web www.manacor.org.

Back To Top
Search