Skip to content

La XVII Fira de Vehicles d’Ocasió omplirà el polígon de Manacor aquest cap de setmana

La Fira de Vehicles d’Ocasió de Manacor arriba a la seva edició número desset “com un esdeveniment que ja es coneix arreu de l’illa gràcies a la implicació dels empresaris que hi participen i de la resposta del públic, que sap que hi trobarà vehicles usats a preus interessants i amb totes les garanties, a més de propostes lúdiques com el ball en línia”, destacà Domingo Martí, el president de l’Associació d’Industrials del Metall de Manacor, l’entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

“Hem de felicitar la tenacitat dels empresaris de l’automoció per fer de Manacor un punt de referència d’aquest sector a l’illa, ja fa desset anys que iniciaren aquesta fira i l’han sabuda continuar amb èxit. Des de l’Ajuntament no podem fer més que agrair aquestes iniciatives que contribueixen a dinamitzar la vida comercial del municipi”, explicà la regidora de Comerç, Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. I és que aquest és un esdeveniment comercial consolidat al municipi que, segons els organitzadors, durà fins al polígon de Manacor més de 500 cotxes de diferents marques comercials, maquinària agrícola i entreteniment.

Publicitat

“Els que participam a la fira som venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre”, apunta Domingo Martí des de l’organització. L’èxit d’aquesta fira és tal que des de l’associació organitzadora estan pensant en “fer dues edicions anuals d’aquesta fira i obrir-la als empresaris d’altres sectors com el del moble o la nàutica perquè puguin participa-hi amb productes d’ocasió”.

Els organitzadors de la Fira de Vehicles d’Ocasió a Manacor, que es desenvoluparà dissabte dia 25, de 10 a 19 h, i diumenge dia 26, de 10 a 14 h, saben que “la fira té èxit perquè la gent sap que hi trobaran bons preus i moltes garanties, però també pensam que una fira és per oferir quelcom especial”. Per això la proposta lúdica d’aquesta edició consistirà en un taller obert de ball en línia que es desenvoluparà diumenge a partir de les onze del matí.

Back To Top
Search