Skip to content

L’IES Manacor i el col·legi Sant Francesc d’Assís, finalistes de La Garangola

La cinquena edició de La Garangola, el concurs de llengua i cultura que va començar l’any 2013 adreçat a alumnes de 1r de batxillerat d’arreu de Mallorca, enguany ha canviat els destinataris amb la intenció d’arribar a un públic encara més jove i aprofundir les preguntes de cultura en l’àmbit manacorí. És per això que aquest cop des de l’Escola Municipal de Mallorquí han fet arribar la sol·licitud de participació als alumnes de tercer d’ESO escolaritzats a centres educatius de Manacor.

32 alumnes de 3r d’ESO dels centres IES Manacor, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo i col·legi St. Francesc varen visitar l’Escola de Mallorquí de Manacor ahir dimarts per respondre preguntes que serveixen per fomentar el coneixement de l’entorn social i cultural i també l’ús de la llengua catalana. Així divendres dia 5 de maig els equips finalistes que han superat la prova d’avui, que han estat els equips de l’IES Manacor i de Sant Francesc, es veuran les cares a la gran final que se celebrarà al Teatre de Manacor.

Des de l’Escola Municipal de Mallorquí volen donar les gràcies als professors, caps d’estudis i directors dels centres de secundària que durant aquests cinc anys s’han interessat i han participat del projecte. A més també volen fer arribar els agraïments a les institucions i empreses implicades en temes educatius i culturals que col·laboren amb el concurs: Hiper Centro Manacor per oferir el berenar de cada eliminatòria; el Teatre de Manacor per les 10 entrades per a una obra de teatre que són un dels premis de l’equip guanyador; la Creperia Sa Bassa pel sopar per a 10 persones que també s’endú l’equip guanyador; Caixa Colonya per oferir camisetes a tots els concursants; Impremta Leo per oferir el lot de material escolar per a l’equip finalista; i també el Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor, que proporciona memòries USB i el llibre 100 qüestions de llengua per a l’equip finalista.

Back To Top
Search