skip to Main Content

Torna el Vermutejant

El Vermutejant, la cita que cada dissabte du fins a la plaça de ses Verdures música en directe i les propostes gastronòmiques que els xefs de Manacor fan a partir dels productes de proximitat de la plaça, tornarà a partir d’aquest dissabte, dia 6 de maig. “Hem fet un parèntesi durant els mesos d’hivern i ara tornam al nostre objectiu amb més força, el qual és potenciar la imatge de Manacor com a referent gastronòmic i cultural, a més d’acostar la gent a la plaça de ses Verdures”, explica la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera.

Els cuiners dels restaurants Can March, Somnis i Sa Factoria, que varen impulsar aquesta proposta i que han participat activament en totes les edicions del Vermutejant han volgut acostar-se a la plaça de ses Verdures per explicar als comerciants els detalls d’aquesta nova edició. Tots els dissabtes, des del 6 de maig i fins el 24 de juny, des de les 11 h del matí i fins a les 13 h tots els que visitin la plaça de ses Verdures hi trobaran un tast de les millors receptes que ofereixen els professionals de la restauració i música en directe.

Aquesta nova temporada del Vermutejant, durà música i gastronomia fins a la plaça de ses Verdures. Per això “tornam oferir a tots els restaurants del municipi i a tots els músics de Manacor la possibilitat de mostrar la seva feina a la plaça de ses Verdures”, ha explicat Catalina Riera. I és que “l’objectiu que tenim tots és que els veïnats i veïnades de Manacor i tots els que ens visiten siguin conscients del que poden oferir els músics i els cuiners del municipi, a més de mostrar-nos com un municipi que genera fruites, verdures i productes de consum amb el gust de sempre”, ha afegit Riera.

Publicitat

“Hem de reivindicar i recuperar el mercat de la nostra ciutat. La gent hi ha de poder venir a comprar, a conversar i a aprendre de tot el que saben els placers sobre els productes que cultiven i que venen”, afegeix el xef Tomeu Bauzà, del restaurant Sa Factoria, el qual juntament amb els companys de professió Enrique Cañete, del restaurant Somnis, Miquel Gelabert, del restaurant Can March, i Nofre Brunet, del cafè El Palau, han visitat els comerciants de la plaça de ses Verdures per donar a conèixer la nova temporada del Vermutejant.

Back To Top
Search