Skip to content

Llorenç Gayà i Joana Maria Puigserver, medalla de bronze al Campionat d’Europa

“Cal tenir present l’esforç que fan aquests esportistes i el valor que representa per a ells aquest èxit, que gairebé mai és reconegut com ho és el de determinats esports”. Qui parla és Ponç Gelabert, responsable del Dojo Muratore, en referir-se al gran paper que han fet al Campionat d’Europa de judo els manacorins Llorenç Gayà i Joana Maria Puigserver.

L’equip manacorí va quedar tercer en la categoria d’edat, modalitat de kata, kodokan Gushin jutsu, una forma de defensa personal moderna, en la qual has de demostrar que en qualsevol moment et saps defensar.

En aquesta modalitat, les parelles mostren davant un jurat que puntua l’actuació amb penalitzacions lleus, mitjanes i greus.

Ara Gayà i Puigserver haurien pogut anar al mundial, però no serà possible atès que per rànquing només hi poden anar els set primers classificats de la Federació Espanyola. Ells són vuitens.

Joana Maria Puigserver practica el judo des dels sis anys, mentre que Llorenç Gayà ho fa des dels tres. Ambdós han assolit l’èxit després de moltes d’hores d’entrenament. De fet, l’equip manacorí s’entrena nou hores setmanals damunt el tatami, a banda de les hores de planificació física i de la fein tàctica prèvia, que no es veu.

Ara el pròxim repte, sense poder anar al mundial, és continuar entrenant-se, millorant i aprenent per assolir noves fites en pròximes competicions.

Back To Top
Search