skip to Main Content

L’OCB tanca l’any amb la consellera Fanny Tur dia 17 i amb Tomeu Matamalas a una festa-concert dia 19

La Delegació de Manacor de l’Obra Cultural Balear convida tothom qui hi estigui interessat a assistir a la conferència “Dones i memòria democràtica”, a càrrec de la historiadora i també consellera de Cultura, Participació i Esports, Francesca Tur.
L’objectiu és divulgar i analitzar el paper que han tingut les dones en l’assoliment de la democràcia. Una trajectòria sens dubte activa i compromesa, però massa sovint invisible i injustament silenciada, que Na Fanny pretén reivindicar en aquesta conferència.
La xerrada, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 17 de desembre, a les 20.00 h.
Na Francesca Tur Riera (Sant Miquel de Balansat, 1961) és llicenciada en filosofia i lletres, secció de geografia i història, per la Universitat de Còrdova (UCO) l’any 1985. L’any 1987 accedí per oposició a la plaça de tècnica arxivera-bibliotecària de l’Ajuntament d’Eivissa. D’ençà del mes d’abril del 2017 exerceix el càrrec de consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.
Així mateix, dimecres, dia 19 de desembre, a les 20.00 h, l’OCB Manacor celebrarà a Xarop la ja tradicional Festa de Cap d’Any amb l’actuació musical del cantant manacorí Tomeu Matamalas.

Back To Top
Search