skip to Main Content

Manacor, un formiguer literari

Es diu WoW, taller de lectures literàries i s’organitza sota l’empara de la fundació Cases Museu de Mallorca. Aquest cap de setmana passat el WoW va arribar a Manacor i ho va fer de la mà de l’artista Martha Zein i del professor i periodista Antoni Riera.

La ruta, que comptà amb la participació de més de vint persones, s’inicià a les deu del dematí a la Institució Pública Antoni Maria Alcover i continuà pels carrers del centre amb referències a Maria Antònia Oliver, Guillem d’Efak, Jaume Vidal Alcover o Llorenç Femenias. Arribant a l’hora de dinar, la comitiva s’acostà fins a l’antiga fàbrica de perles Majorica per referenciar-hi un conte d’Antoni Mus.

Exquisit dinar al restaurant Nou Gran Sol i continuació de la ruta l’horabaixa cap a l’altra punta de Manacor: a la ronda de l’Institut, per veure-hi, encara que fos de lluny estant, la roca del Castellet, aquesta meravella geològica que explicaria, segons Guillem d’Efak, la profusió inestroncable del geni literari manacorí. Fins i tot Unamuno en parlà, d’aquesta roca. Miquel Àngel Riera, Hilari de Cara, Guillem Vidal i Mary Stuart Boyd completaren la ronda de l’horabaixa.
Els assistents, sota la tutela artística de Martha Zein acabaren la jornada amb un quadern de bitàcola de la ruta.

Back To Top
Search