skip to Main Content

Mateu Marcè: “Encantat de la seva presència”

Amb la renúncia de Joan Sitges a la gerència de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, des de l’Ajuntament es plantegen alguns canvis d’organització i treballen per tenir algú al capdavant quan començi el setembre.

Com bé anunciàvem fa només uns dies a la web de Cent per Cent, Joan Sitges ha renunciat a la gerència de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. La seva tasca al capdavant d’aquesta ha estat breu. Però això no vol dir que no hagi estat una etapa intensa.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Mateu Marcé, assegura que varen rebre la notícia “amb tristesa” i apunta que el motiu és “molt personal”. Sitges torna al periodisme, la seva vocació. I la partida prematura no deixa mal gust.

“Estam molt contents amb la seva tasca, era molt bon perfil”, afirma el regidor. A més a més, aquests mesos difícils i marcats per la pandèmia han estat productius. Les coses han sortit, diu. Marcè està “encantat amb la seva presència” perquè “ha estat allà cada dia”. “Hem pogut fer els Premi Ciutat de Manacor de la millor manera i també han col·laborat amb els premis de música Guillem d’Efak; a més a més, s’ha fet formació cada setmana”. I cal recordar que la situació sociosanitària no era la més adient.

Ha estat una bona experiència per Joan Sitges. Qui, en unes declaracions, afirma que “és una cosa que m’enduc com una experiència personal molt positiva i ja està”.

Noves idees pel futur

Ara queda un buit a l’interior de la Institució Alcover. El que converteix l’època en un bon moment per “valorar noves idees i prendre una decisió durant aquest mes d’agost”, comenta Marcè. Al que afegeix que “encara tenim marge per encaminar la situació; aviat hi haurà decisions”. “No deixarem que decaigui”, afirma. I és que “necessita més mans, per tant miram quin camí agafam”.

Però per això, explica Marcè, s’ha de repensar l’estructura de la Institució. “Veim que hi ha una sèrie de coses que es poden millorar”, i per això estudiaran totes les opcions. A més a més, des de l’Ajuntament són conscients que “la gerència és un paper important i l’hem de dotar bé”.

Ara treballen “perquè al setembre hi hagi una persona al capdavant de la Institució”. Mentrestant, però, el regidor no dubta que “en Joan hi serà en tot moment per prendre les decisions oportunes”. “No està previst que se’n vagi sense que hi hagi una nova persona”.

Amb canvis, o no, l’objectiu continuarà sent el mateix: “arribar al màxim de població”. Marcè confirma que “això s’està aconseguint” i “seguirem aquesta línia”.

Back To Top
Search