Skip to content

Més de cent músics i cantaires recordaran Ovidi Montllor demà diumenge a l’Auditori

La fera ferotge de la nova cançó retornarà en forma de concert a Manacor diumenge que ve. Ovidi Montllor serà el protagonista de la proposta simfònica de la Banda de Música de Manacor, acompanyada aquesta vegada pel Cor Juvenil de Sant Josep Obrer i de l’actriu manacorina Francesca Vadell.

La idea, segons explica Antònia Bassa, una de les components de la Banda manacorina, “surt d’una proposta que ja s’havia fet a Catalunya”. La Banda manacorina ha pogut aprofitar, doncs, una feina ja feta, gràcies a les gestions del seu director Eduard Bernabeu.

La banda comptarà per a aquesta ocasió amb els reforços habituals, però també amb el Cor de Sant Josep Obrer. Segons reconeix Antònia Bassa, “ja havíem fet gestions perquè el concert es pogués fer amb la Coral Sant Jordi, que és qui inicialment havia fet aquest concert a Catalunya, però a la fi no ha pogut ser, i estam alabats de poder-ho fer amb aquesta coral palmesana”. L’actriu Francesca Vadell hi recitarà també alguns poemes.

Els arranjaments, segons explica Bassa, “estan molt bé, i aconsegueixen segons quins efectes sonors molt interessants”. En el concert s’alternaran les peces adaptades per al format simfònic amb la rapsòdia de Vadell, musicalment acompanyada també per la banda. En algun cas hi ha també algun solista, però es tracta de moments molt puntuals. Els solistes surten de la coral mateixa.

El concert, amb més de 110 persones damunt l’escenari, tendrà lloc diumenge que ve, dia 19, a les 19h a l’Auditori de Manacor. El preu de l’entrada és de 6 euros.

Certamen de bandes
La Banda de Manacor, no té aturall. Tots els concerts de temporada del mes de juny aniran enfocats a la preparació per a la participació en el certamen de bandes de València, on la Banda de Música de Manacor ha estat seleccionada a la segona categoria, la que formen bandes compostes per entre 50 i 80 músics. El certamen tendrà lloc el mes de juliol.

Cal recordar que els participants han passat una preselecció. La Banda de Música de Manacor és una de les sis que ha superat el tall respecte de les deu que s’hi presentaren.

Una mostra més del bon moment que passa la Banda de Música de Manacor.

Back To Top
Search