Skip to content

Volem denuncia l’abandonament de Cales de Mallorca

Volem Manacor s’ha fet ressò aquesta setmana de la llarga llista de demandes dels veïnats de Cales de Mallorca, que es queixen de l’abandonament que pateix el nucli costaner per part de l’Ajuntament de Manacor.
Un cop més, des de Cales de Mallorca es demana una solució a la recepció de la urbanització. I també que es millori el servei de la Policia Local, i que s’asfaltin els carrers Dragonera i Cabrera. Entre les demandes que més han “sorprès” Volem, perquè evidencien la manca de manteniment, hi ha la necessitat urgent de desbrossar els matolls i herbes que envaeixen les voravies a molts carrers de la urbanització, i que obliguen els vianants a baixar de la vorera per poder passar. I també és fa necessària la retirada de la vegetació “que dificulta el pas de vehicles” a la carretera d’entrada.

Altres peticions fan referència al Centre Cívic, amb els banys avariats, goteres i filtracions; a la mala imatge que ofereix l’edifici dels apartaments Topaz; a un fanal en mal estat al pàrquing de davant l’Hotel María Eugenia, i als solars sense tancar que incompleixen la normativa.

Des de Volem recorden que “els veïnats i veïnades de Cales paguen els imposts com tothom i tenen els mateixos drets i deures que la resta d’habitants del municipi de M

Back To Top
Search