Skip to content

Més de deu anys després, Antònia Font torna a Manacor

El grup de Pau Debon i Joan Miquel Oliver actuarà a l’Auditori els pròxims 23 i 24 de novembre per iniciativa de la Fundació Palma FutSal. Les entrades s’han posat a la venda aquesta mateixa setmana.
Antònia Font continua imparable la seva gira de concerts per teatres i auditoris de tot el país. Manacor no en serà una excepció. Dos concerts a l’Auditori de Manacor que tendran lloc els pròxims 23 i 24 de novembre duran les cançons de sempre en un format pròxim i íntim en què els  artistes estaran en contacte amb el públic de la forma més directa. Les entrades s’han posat a la venda avui dijous 4 d’abril, a partir de les 10h a la web del Teatre i també es poden adquirir presencialment en els horaris de venda al públic al Teatre i a l’Auditori de Manacor.
“Antònia Font ha tocat dues vegades a Manacor. Una l’any 2012, per l’Acampallengua, i l’altra el 2013, amb motiu dels  40 anys de la creació de l’Escola de Mallorquí”, deia a l’acte de presentació de l’esdeveniment el batle Miquel Oliver.
El seguia en les seves declaracions Bernat Bauçà, director de Relacions Institucionals de la Fundació Miquel Jaume – Palma FutSal: “Hem posat diferents projectes en marxa per acostar-nos a la gent”, deia mentre recordava un programa de cultura i vi o un concert de góspel que estan programats també per a aquesta temporada vinent. Bauçà volgué remarcar també la vinculació històrica del Palma FutSal amb Manacor, on va néixer aquest club que ara ja és referència europea.
José Tirado, director general de la Fundació, va recordar en aquest sentit que “tenim el cor de Manacor, el club hi té 500 abonats i per nosaltres és un honor i un orgull participar en l’organització d’aquest concert”.
Miquel Oliver insistí que “el Palma FutSal sempre ha tengut molt present Manacor” i aclarí que “és molt fàcil col·laborar quan les coses s’ofereixen d’una manera clar i directa”. El batle agraí la feina de Tomeu Amengual per encabir els dos concerts dins l’atapeïda programació escènica manacorina.
Un equipament pendent de fa un quart de segle
Responent a una pregunta del company Pep Bauçà, el batle Oliver hagué de donar sortida als motius que provocaren la partida del Fisiomedia Manacor cap a Palma per convertir-se en el Palma FutSal. Aquell èxode esportiu arribà per la manca d’instal·lacions adequades i suficients per acollir l’activitat d’un equip de primer nivell professional. “És un drama. No hi ha instal·lacions suficients. Quan el club va partir de Manacor eraaa el 1998. De llavors ençà només hem pogut afegir el poliesportiu annex al nou IES Manacor. Avui dematí mateix hem tengut una reunió amb els tècnics esportius de l’Ajuntament.  Les instal·lacions estan saturades i no són suficients, però el Pla General no preveu la possibilitat de fer una instal·lació nova. Per aconseguir-ho, haurem de fer una revisió del planejament”.
Igualment, el batle tengué encara l’habilitat per pegar una pilotada  endavant: “La sortida del Fisiomedia de Manacor també va donar la possibilitat al club de convertir-se en el que es va convertir. Quan toques Palma, tot és més fàcil”.
Back To Top
Search