Skip to content

Millor! Festival, una nova proposta de teatre familiar impulsada per Sa Xerxa

Sa Xerxa promou per a l’últim cap de setmana de març el Millor! Festival de Teatre Familiar, una aposta que combina oci, cultura i naturalesa per a residents i visitants, i que es durà a terme a Cala Millor, concretament a l’Auditori de sa Màniga i als carrers dels voltants. Una nova oportunitat de difusió del teatre infantil i juvenil per la qual Sa Xerxa aposta de manera decidida.

Els organitzadors han explicat que es tracta d’“una programació basada en espectacles de qualitat, amb propostes teatrals i de circ de companyies de les Illes i de la resta de l’Estat, i entre les quals predominen els muntatges sense text per aconseguir entretenir i divertir al major nombre d’espectadors”.
L’objectiu del festival és oferir “una alternativa cultural d’oci, perquè els que viuen a les Illes puguin aprofitar i fer una escapada de dos o tres dies amb els seus fills i també per a tots els que ja ens visiten en aquestes dates”.

L’ATB (Agència de Turisme Balear) és el principal patrocinador d’aquest nou festival. Amb la finalitat de contribuir al creixement de visitants fora dels mesos de més ocupació ha apostat pel oci familiar i cultural amb el Millor! Festival. Des de Sa Xerxa expliquen que “els residents a Mallorca, i a la resta de les Illes, tindran l’oportunitat de descobrir, amb l’excusa del Festival, espais nous en família, i els visitants trobaran activitats culturals d’oci que faran més atractiva la seva estància a Mallorca”.
Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Llorenç es mostra convençut que el Millor! Festival, portarà a Cala Millor a famílies de totes les Illes. “Aquí trobaran una mescla perfecta d’entreteniment per a totes les edats, possibilitat d’excursions per paratges protegits i excepcionals platges en les quals en aquestes dates encara es pot passejar i gaudir amb tranquil·litat”. El Consistori llorencí destaca també que el festival servirà per posar en valor una de les infraestructures culturals més importants de la comarca del Llevant mallorquí: l’Auditori de sa Màniga, que acollirà els principals muntatges, mentre que els espectacles de carrer i instal·lacions es faran als carrers dels voltants i seran de franc.
Hipotels, una de les companyies hoteleres amb més presència a Cala Millor, col·laborarà oferint paquets turístics a les famílies i preus especials perquè l’estància del cap de setmana pugui ser assumible per a tots. I la companyia de transport marítim Baleària també s’ha sumat al projecte teatral.

El programa
El Millor! Festival aposta en la seva primera edició per un programa de vuit espectacles que es podran veure des del divendres 24 de març fins al diumenge 26 de març (podeu consultar la programació a la contraportada d’aquesta revista). Les funcions de pagament tenen un preu de 7 euros, però a més hi ha l’opció d’abonaments (2 entrades per 12 euros i 3 per 15 euros).

Back To Top
Search