Skip to content

Nadal igual a deu més deu

Imparable, així ha estat el pas de Rafel Nadal pel Trofeu Comte de Godó de Barcelona. Un autèntic huracà que no ha deixat cap rival dempeus. Rogerio Dutra, Kevin Anderson, Hyeon Chung i Horacio Zeballos varen ser els rivals que va anar deixant pel camí el manacorí sense cedir un sol set.

S’esperava una gran final contra el número u, Andy Murray, que també anava deixant contrincants a la vorera, però a les semifinals l’escocès es va topar amb Dominic Thiem. L’austríac, de 23 anys, va deixar fus Murray en tres sets.

S’albirava així una final apassionant entre el déu de la terra batuda i el qui està destinat a ser-ne el profeta. Els primers compassos de la final feren pensar en un combat duríssim, de llarguíssims intercanvis amb duríssims cops. Així va ser gairebé tot el primer set, fins que s’arribà al decisiu 5-4 amb Nadal restant per endur-se’n el set. Un lleuger tremolor de cames de Thiem i la fortalesa mental de Nadal feren tombar el primer set del costat del manacorí.

Aquí s’acabà la història de la final. Enfonsat pel desenvolupament del primer, Thiem transità com una bubota pel segon, acumulant errors no forçats, incapaç de creure en ell mateix davant un Nadal que es movia amb la seguretat de fa alguns anys.

A la fi, 6-4 i 6-1 per a Nadal, que continua en el cinquè lloc del rànquing ATP, i va llançat en aquesta temporada, en què ha jugat cinc finals i ja n’ha guanyades dues.

Aquesta setmana que ve caldrà afrontar el Master 1000 de Madrid i després el de Roma, avantsala final del torneig de grand slam de Roland Garros, on Nadal aspirarà també a endur-se’n per desena vegada el títol.

Back To Top
Search