Skip to content

Neix l’Ateneu Lo Tort de Manacor

El Col·lectiu Arrels i Endavant OSAN han donat a conèixer a les xarxes socials el projecte de l’Ateneu Lo Tort de Manacor. Segons expliquen, l’ateneu ‘és un espai de confluència que impulsen els dos col·lectius anticapitalistes de la comarca’. Asseguren que ‘neix amb l’objectiu de ser una eina contra la desmobilització social i l’anestèsia col·lectiva. Un espai social, polític i cultural des del qual tendrem l’oportunitat de plantar cara a l’actual model imperant d’oci i cultura consumista, des de la mateixa creació i construcció d’alternatives, així com un espai per a la formació, el treball, la lluita, la contrainformació i la difusió de les nostres idees’.

De moment només ha transcendit el perfil de facebook (Ateneu Lo Tort) i de twitter (@ateneulotort), però ja han assegurat que la pàgina web estarà disponible a partir de la setmana que ve. Per si no fora poc i per anar fent boca abans de la inauguració de l’espai, les impulsores han organitzat un dinar popular per Sant Antoni que tendrà lloc el proper dissabte 16 de gener. A més, també s’organitzarà una festa a finals de mes, prèvia a la inauguració, per donar a conèixer més a fons el projecte.

La data de la inauguració no està tancada però de moment Arrels i Endavant s’han proposat ‘difondre el projecte, donar-lo a conèixer i començar a fer actes d’autogestió per al local’. Un local que ja s’està reformant i en el qual s’hi estan dedicant moltes hores i esforços.

Finalment, cal afegir que l’Ateneu Lo Tort estarà obert a la participació de nous col·lectius i també de persones individuals, segons informen els dos col·lectius.

Back To Top
Search