Skip to content

“No has de passar pena pels cotxes, pots córrer tranquil”

Domingo Rosselló és el president dels Xendeguets des trail, un club de Manacor de gent aficionada a córrer per la muntanya. Per ell la Via Verda és molt útil: “Nosaltres l’utilitzam molt per entrenar, jo personalment hi vaig dos pics cada setmana”. En destaca un parell d’avantatges: “A la gent aficionada a la muntanya li agrada molt, perquè és un medi rural; i així no ha de córrer per asfalt”. La part de seguretat també és important: “No has de passar pena pels cotxes, pots córrer tranquil”. I a les nits, tampoc no hi troba problemes: “Molta gent hi corr els vespres amb frontal”.

Per altra banda, destaca que la gent aficionada a la bicicleta també hi va molt: “Hi ha una modalitat que s’ha posat de moda darrerament, el ciclocròs, que es fa amb unes bicicletes de carretera amb una roda més gruixada, per aquesta modalitat la via verda és ideal. És habitual trobar gent que va fins a Artà com a entrenament, o fins i tot gent que va a Na Penyal a fer bicicleta de muntanya i hi va per la Via Verda”.

A nivell de manteniment troba que està prou bé: “Potser hi hagi qualque bocinet on, a cauda de l’ús, hi hagi una mica de pedra, però en general trob que està bé. Del tema dels arbres, supòs que és difícil que tots creixin alhora i bé, imagín que a poc a poc es canviaran els arbres morts”.

Back To Top
Search