skip to Main Content

Podem signarà el comprimís pel tren de Llevant

Alberto Jarabo, de Podem Illes Balears, signarà dimecres dia 30 a les 16 h el Compromís pel Tren de Llevant, al Parlament de les Illes Balears. Aquest compromís va ser impulsar per la Plataforma pel Tren de Llevant entre els batles i regidors de la comarca i els partits polítics amb l’objectiu de finalitzar les obres del tren aquesta legislatura.

Des de la Plataforma pel Tren de Llevant, recorden que quan el PP aturà les obres definitivament la plataforma organitzà diversos actes com la signatura per part dels batles i nombrosos regidors de la comarca d’emprendre les obres per a què s’acabin. També el PSOE, MÉS, EU i independents signaren el compromís pel tren, entre els signants es troben FRancina Armengol i Biel Barceló, Presidenta i Vicepresident del Govern respectivament.

A més, la Plataforma pel tren de Llevant considera que és una bona oportunista per tornar a activar el tema, ja que el finançament ha de venir del Govern de l’Estat i que Podem presenta unes expectatives electorals davant les pròximes Eleccions Generals.

 

Back To Top
Search