skip to Main Content

Porto Cristo reclama atenció

Kiko Gil, President de l’associació de veïns de Porto Cristo

Que la política a la qual ens tenen acostumats és falsa i sense escrúpols, ja ho sabem.
Que els polítics fan crítica de les gestions alienes sense fer autocrítica de la pròpia, també!
Que fan promeses que llavors queden allà, al pou de les promeses, també!
Que any rere any a Porto Cristo hi segueixen havent els mateixos problemes, després de mil i una legislatures, també!
Que fa la impressió que només volen tenir la cadira calenta, també!
Que exerceixen la política d’una manera crispant, i de vegades, tòxica pels veïns, també!
Així podria seguir fins al 2021 si volgués, per això vull fer arribar el meu sentiment com a veïnat, i crec que com jo n’hi ha molts. És ben hora d’aixecar la veu, pegar dos cops a damunt la taula i exigir l’atenció que mereixem, perquè als polítics se’ls ha d’exigir, res de demanar! A l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Manacor:
Volíeu o preteníeu demostrar que des de Manacor també es pot gestionar la zona costanera, jo parl de Porto Cristo. De moment no és així, i em sap molt de greu però veig que els problemes de sempre, segueixen essent els de sempre. I estic segur que ho podeu fer molt millor del que ho heu fet fins ara. Aquest 2020 s’ha entravessat de bon de veres i està essent un any molt difícil per tots. Per això creiem que el darrer que necessitem és sentir-nos desprotegits, oblidats o ignorats.
Ara que pareix que a Ses Comes han agafat el ritme de feina amb la construcció, encara que més que tard, però bé, si hem esperat més de 20 anys, podrem esperar uns mesos més. Mentrestant seguirem tenint la carretera de Son Servera inundada, un camp de futbol tercermundista amb més de 230 usuaris (vergonyós), un estudi de mobilitat sense fer, una platja cada any més curta, una policia totalment insuficient, les mateixes zones degradades des de fa dècades, parcs i espais públics i places descuidats i un Ajuntament que de moment no ens té en compte perquè centra tots els actes culturals a Manacor, deixant amb un pam de nas als 8000 veïns.
De moment les coses són així, en molts d’aspectes han estat així sempre, les inundacions, Ses Comes, la degradació d’alguns barris del poble, el fet de centrar sempre l’atenció en les mateixes zones… Per això mateix, per aquesta senzilla raó heu de fer feina per canviar-ho. Si voleu resultats diferents, no feu el mateix. Però el temps passa i no s’atura, el compte enrere està en marxa, presteu atenció a la gent del poble. Canvieu el que durant anys i anys no s’ha canviat. Deixeu de barallar-vos amb l’oposició, al final la gent del carrer som els que hi sortim perdent, necessitem fets, tancar temes, veure canvis i sentir-nos recolzats.
No em queda més que dir que l’associació de veïns “d’es Port” estam per exigir, però també per aportar, per fer-vos arribar les demandes, les preocupacions ò les mancances que puguem conèixer, que només volem tenir les necessitats cobertes, que ens escoltin i que a l’hora de repartir el pastís hi hagi un tros pel nostre poble.

Back To Top
Search