Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 17

Concert de May Day, a partir de les 23:30, al Mig i Mig Copes, a la plaça de sa Bassa.

Conferència: “La cruïlla entre rondalles i mitologia grega ”, a càrrec d’Antònia Soler i Nicolau, doctora en Filologia Clàssica i professora de llengües clàssiques a l’IES Manacor. A les 19:00, a l’Escola de Mallorquí (Molí d’en Beió – pg. Ferrocarril, 79).

Produccions de Ferro presenta Peccatum, a les 21:00, al Centre de Cultura de Porto Cristo.

Cleòpatra, una obra de teatre per a tots els públics que revisa l’obra de Shakespeare amb el filtre del clown. A les 18 h, la biblioteca de Porto Cristo.

Dissabte 18

Concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Mallorca (programa de Joves Solistes), dirigida per Bernat Quetglas. A les 20:00h, a l’Espai 36 (c. Major, 36 – Sant Llorenç des Cardassar).

Espectacle de música i dansa. Homenatge a les Kellys (cambreres de pisos). A les 19h, al Teatre de Manacor.

Concert d’orgue al Convent de Sant Vicenç Ferrer, a càrrec del jove intèrpret Nofre Morey Munar. A les 12:00.

Dansamàniga 2017. Encaixar, a càrrec de la companyia Mariantònia Oliver. Durada: 40 minuts. Xerrada amb la companyia després de l’espectacle. A l’Auditori Sa Màniga, a les 19:30. Preu: 5 €. Edat recomanada: a partir de 5 anys.

 

Publicitat

Diumenge 19

Concert d’Irene Gili, Jorge Giménez, Enrique Sánchez i Andreu Riera, que interpretaran peces de Bach, Haendel, Mozart, Dvorak, Puccini i Debussy. A les 19:30, a la sala d’actes de s’Agrícola.

Ovidi Montllor Simfònic, a càrrec de la Banda de Música de Manacor, Cor Juvenil Sant Josep Obrer i Francisca Vadell. A l’Auditori de Manacor, a les 19:00. Preu 6 €.

Back To Top
Search