Skip to content

Propostes del cap de setmana

Divendres 21

Taller de creativitat en família, a càrrec d’Enigulart. A les 17.30, a la biblioteca de Porto Cristo per celebrar el Dia del Llibre.

Concert de Jaume Tugores: El so del cinema italià. A les 20:00, al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Concert d’Onion Rabbits, a partir de les 23:30, al Mig i Mig Copes (plaça de sa Bassa). Entrada lliure.

Caragolada i ballada popular de Sant Marc. A partir de les 20.00. La ballada serà a les 21 h, amb el grup Tramudança. A la plaça del Palau.

Presentació del llibre “La guerra civil a Sant Llorenç des Cardassar. Republicans a sa Coma i a Son Carrió” de Josep Cortès. A les 20:30, a l’Espai 36 (c. Major, 36 – Sant Llorenç).

Tsunami, a càrrec de Centre d’adults. A les 20:00, al Teatre de Manacor.

Teatre. La maternitat d’Elna. Intèrprets: Mercè Rojals, Xesca Forteza, Xesca Gàndara, Maggie Adrover, Francisca Pocoví, Xisca Pérez,  Joana Salas i Tonina Siquier. Direcció: Joan Gomila. A les 20,30h, a la Sala la Fornal. Entrada: entre 7 i 10 €.

Dissabte 22

XX aniversari de l’Hospital de Manacor. Cursa popular per la Via Verda, amb sortida i arribada a l’aparcament de l’Hospital. Oberta al públic en general. Festa infantil amb jocs per als menuts. Obert al públic en general.

Dard d’amor diví. Santa Teresa de Jesús i la música del seu temps. Amb els músics, Jaume Compte, Guillermo Femenías, Irene Gili i Xisco Aguiló, i les narracions de Maria Bel Riera. A les 20:30, a l’Espai 36 (c. Major, 36 – Sant Llorenç). Preu: 5 €.

PORes OBERTes. De 10:00 a 19:00, fira nàutica, exposicions, activitats nàutiques, maquetes d’embarcacions, tapes marineres i comerç al carrer, al moll de Porto Cristo. De 17:00 a 21:00, animació musical amb Monkey Doo Swing al moll.

Presentació del llibre El llaüt. La barca de la mediterrània, de Bartomeu Homar i Bernat Oliver. A les 12.00, al local social del Club Nàutic de Porto Cristo.

Concert d’orgue amb la presentació d’obres de Pep L. García Mallada, Xavier Gelabert i Guillem Riera, interpretades per Bàrbara Duran, Nofre Morey i Jaume Obrador (com a recitador). A les 20:30, al Convent de Sant Vicenç Ferrer.

Teatre. Flaixback, a càrrec de Quiè Teatre. A les 20:00, al Teatre de Manacor.

Teatre. Tsunami, a càrrec de Centre d’adults. A les 18:00, al Teatre de Manacor.

El Principito. Pasodos Dance Company. Durada: 65 min (sense pausa). Recomanat a partir de 5 anys. A les 19 h, a l’Auditori de sa Màniga. Entrada: 10 € (fins a 16 anys) i 13 €. Direcció i coreografia: Laura Macías & Gavin De Paor.

Teatre. La maternitat d’Elna. Intèrprets: Mercè Rojals, Xesca Forteza, Xesca Gàndara, Maggie Adrover, Francisca Pocoví, Xisca Pérez,  Joana Salas i Tonina Siquier. Direcció: Joan Gomila. A les 21h, a la Sala la Fornal. Entrada: entre 7 i 10 €

Diumenge 23

PORes OBERTes. De 10:00 a 14:00, fira nàutica, exposicions, activitats nàutiques, maquetes d’embarcacions i tapes marineres, al moll de Porto Cristo. A partir de les 11 hores, espectacle itinerant: les criatures del fons de la mar es passejaran pel moll i donaran pas al contacontes De mariners, peixos, barques i d’altres coses salades.

El Circ Bover i els seus “boverins” representaran l’espectacle Biblio Mòbil, a les 17:00, al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Fira del llibre, de les 9.00 a les 20.00 al claustre del convent de Sant Vicenç Ferrer.

Taller de punts de llibre. Marcam el punt amb Ennigulart. Adreçat a públic de 3 a 7 anys. De 10.00 a 12.00. Al claustre. Primera planta.

Contacontes: El bosc màgic, a càrrec de Myotragus Teatre. Adreçat a públic de 3 a 5 anys. A les 12.00, a la Biblioteca de Manacor.

Actuació musical a càrrec del grup Tots aquests dois. El millor swing seguint el llegat de Guillem d’Efak. A les 19.00. Al pati del claustre.

Teatre. Flaixback, a càrrec de Quiè Teatre. A les 18:00, al Teatre de Manacor.

Teatre. Tsunami, a càrrec de Centre d’adults. A les 20:00, al Teatre de Manacor.

Teatre. La maternitat d’Elna. Intèrprets: Mercè Rojals, Xesca Forteza, Xesca Gàndara, Maggie Adrover, Francisca Pocoví, Xisca Pérez,  Joana Salas i Tonina Siquier. Direcció: Joan Gomila. A les 20h, a la Sala la Fornal. Entrada: entre 7 i 10 €

Back To Top
Search