skip to Main Content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 16

Teatre. “Un capell de palla d’Itàlia”, a càrrec de Segona edat. Dijous 15 de setembre, a les 20:00. Divendres 16 de setembre, a les 20:00. Teatre de Manacor.

Concert acústic amb Mariona Forteza i Carlos Garrido, a les 22:30, al Bar Es Niu de Vilafranca.

Teatre. “Fuita i martiri de Sant Andreu Milà” de Miquel Àngel Riera, a càrrec de la Cia La Fornal, amb Sebastià Adrover i Joan Gomila. A les 21 h. A la Sala La Fornal (c. Coves dels Hams, 4).

Dissabte 17

Fira Pagesa de Manacor, a les avingudes . De les 18 a les 24 h. Paradetes de venda de productes diversos (alimentació, artesania i gastronomia), a l’av. des Tren. Atraccions de fira: castells pneumàtics, cavallets, pista de salts…, a l’esplanada de l’estació del tren. A les 18 h, cercavila amb xeremiers, punt de partida de la plaça de sa Mora. A les 19 h, inauguració de l’exposició solidària “Llevant en Marxa” de pintura i de ceràmica indígena de l’Amazònia, a la Sala d’exposicions del Complex s’Estació, es podrà visitar el dissabte de 18 a 23 h, el diumenge de 10 a 22 h i dilluns de 10 a 13 h. A les 22 h, vetlada de Jazz amb l’actuació del grup Expression Quartet, a la pl. de sa Mora.

Teatre. “Un testament a sa camilla”, a càrrec d’Argelagues Teatre. Dissabte 17 de setembre, a les 20:00, al Teatre de Manacor.

Cicle de Cinema Kurd. Projecció de “Un tiempo para los caballos borrachos”. A les 19:00 hores, a l’Ateneu lo Tort (plaça. Joan March, 6 – Manacor).

Xerrada: “Programa integral de la mare i l’infant”. A les 11:00, al Centre d’Osteopatia i Teràpies Globals Es Taller. Gratuïta. Inscripció prèvia al telèfon 971844272 o a la web www.centreestaller.com.

Teatre. “Fuita i martiri de Sant Andreu Milà” de Miquel Àngel Riera, a càrrec de la Cia La Fornal, amb Sebastià Adrover i Joan Gomila. A les 20 h. A la Sala La Fornal (c. Coves dels Hams, 4).

Diumenge 18

Fira Pagesa de Manacor, a les avingudes . De10 a 23 h fira pagesa i fira convencional. Paradetes de venda de productes diversos: alimentació, artesania, gastronomia i articles diversos a l’av. des Tren. Exposició de cotxes i embarcacions a l’avinguda de Fra Juníper Serra. A les11 h, desfilada dels Gegants de Manacor i cercavila de xeremiers, punt de partida de la plaça de sa Mora. A les 18.30 h, festa infantil a càrrec de Cucorba, al Complex s’Estació. A les 19 h, cercavila de xeremiers, punt de partida de la plaça de sa Mora. A les 20 h, ball de bot, a càrrec de l’Associació Folklòrica de Sa Torre, a la plaça de sa Mora. A les 20 h, ball en línia, a càrrec de Pep i Paqui, a l’esplanada entre l’av. del Torrent i l’av. del Tren.

Teatre. “Fuita i martiri de Sant Andreu Milà” de Miquel Àngel Riera, a càrrec de la Cia La Fornal, amb Sebastià Adrover i Joan Gomila. A les 19 h. A la Sala La Fornal (c. Coves dels Hams, 4).

Back To Top
Search