skip to Main Content

Prorrogades les exposicions d’Art Contemporani a Sa Màniga i de l’artista BROTO a Son Carrió

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha organitzat dues exposicions de gran interès, que han captat l’interès d’un nombre important de visitants, al Centre Cultural Ca n’Apol·lònia de Son Carrió i a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.
En primer lloc, al Centre Cultural Ca n’Apol·lònia de Son Carrió, es prorrogra l’exposició Papers a càrrec de l’artista BROTO. L’exposició d’aquest reconegut artista estarà oberta els divendres, dissabtes i diumenges, de 18 a 20 h, l’entrada és gratuïta i es podrà veure fins el pròxim 20 de desembre.
L’any 1997 BROTO (Saragossa, 1949) va ser el primer artista que va exposar al Centre Cultural Ca N’Apol·lònia de Son Carrió. Enguany, el Centre compleix 25 anys, i l’Ajuntament ho ha volgut celebrar amb una nova mostra de l’obra recent de l’artista que l’any 1997 feia poc que s’acabava d’instal·lar al municipi. En aquest sentit, hi podreu veure tretze peces que l’autor ha realitzat damunt paper, una exposició pensada especialment per a aquest espai íntim i recollit: “És una gran oportunitat per conéixer l’obra recent d’un autor imprescindible de la plàstica contemporània” afirma el responsable de la programació, Pere J. Santandreu.

Per altra banda, a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, continua oberta fins al dissabte 19 de desembre la Mostra d’Art Contemporani. Amb obres d’autors com Tàpies, Saura, Ràfols Casamada, Hernandez Pijuan, Guinovart, Mompó, Campano, Xavier Grau, Bechtold, Barceló, Plensa, Sicilia, Broto, Susana Solano, Garcia Sevilla, Lamazares, Gordillo, Eva Lootz o Guillem Nadal. “També és una bona iniciativa per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un tast de la pintura contemporània de l’estat espanyol durant els darrers 40 anys i poder-ne fer un repàs a través dels grans noms” explica Santandreu.
L’exposició està oberta de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, i de 18 a 20 h; i els dissabtes de 17 a 20 h, i l’entrada també és gratuïta.

Back To Top
Search