skip to Main Content

“Quan vàrem veure que ningú es presentava, no em va quedar més remei que assumir la presidència”

Maria Antònia Perelló (Manacor, 1971) pren el relleu a Andreu Mesquida com a presidenta del CV Manacor. Ho fa amb una intenció continuista i amb l’objectiu de crear bona sinergia entre el club, els equips i les famílies.

Quin ha estat el procés que t’ha conduït a ser la nova presidenta del CV Manacor?
El procés ha estat fàcil. N’Andreu ja ens va comunicar que es retirava després de 30 anys. Durant tota la temporada ja vàrem fer feina tenint clar que havíem de preparar unes eleccions que, al final, no s’han fet perquè no s’ha presentat cap candidatura. I la persona més antiga que hi havia allà era jo, que assumia el càrrec de vicepresidenta. I quan vàrem veure que ningú es presentava, no em va quedar més remei que assumir la presidència.

Com afrontes aquesta etapa?
Al final no em va quedar més remei que conscienciar-me a mi mateixa i dir: “m’ha tocat i ho he de ser”. I amb el temps m’he anat fent il·lusions. També ajuda el fet de saber que l’antic president segueix estant amb nosaltres. Que seguirà formant part de la junta. Com que serem els mateixos, és un projecte molt continuista. Però me’l vaig fent meu, intentaré que l’objectiu sigui renovar la força que anam agafant estant a la Superlliga, però que pel club suposa un excés de feina que ens ha cremat molt. Intentarem equilibrar-ho. També crear una sinergia entre el club, els entrenadors, els equips i les famílies.

Quins són els objectius a curt i mitjà termini?
El nostre club, pràcticament, es troba amb els objectius del dia a dia. Aquesta temporada tenim un l’equip masculí Es Pop que ha pujat de categoria i jugarà a primera nacional. Igual que el femení. No ho cercàvem i ens ha vengut. Sabíem que tenim bon equip, però no ho havíem plantejat. No ho podem desaprofitar encara que sigui econòmicament complicat. La feina ben feta ens duu a bons resultats. També com a objectiu volem donar a conèixer més el voleibol.

Una de les primeres accions ha estat renovar Lluís Molada…
Pràcticament des del moment que va acabar la temporada passada, tenia molt clar que si el club estava interessat, ell seguia. Ha anat fent l’equip. Hi ha hagut quatre baixes i ara han hagut de fer feina per cercar nous jugadors. I a la nova temporada l’afrontam amb incertesa.
I pel que fa als equip base? Com preveis que serà l’any que ve?
Ja hem començat a fer les preinscripcions i estam una mica desbordats en el sentit que hi ha hagut més demanda que l’any passat. El que ens preocupa quant a instal·lacions. Ens preocupa no tenir l’espai que necessitam. Hem de compartir amb altres clubs.

Venim d’un any difícil…
Molts dels espònsors no han pogut seguir amb nosaltres. Enguany confiàvem que estàs un poc més bé, però vista la situació tornam a tenir els ànims més baixos i a passar pena. Volem anar a cercar altres espònsors, però pareix que demanes almoina i sap com a greu. Som un club que econòmicament hem de fer molta feina per aconseguit els doblers. Si no fos per les subvencions i les ajudes, no seria possible.

Back To Top
Search