skip to Main Content

Quatre manacorins, bronze nacional en vòlei platja

Pere Flequer i Llorenç Truyols ens expliquen com va ser l’experiència en el campionat i quines són les seves perspectives de futur en aquest esport.

Durant els mesos d’estiu és habitual als nuclis costaners veure grups de persones jugar a vòlei platja. I el que és ben segur és que algunes d’elles ho fa únicament per passar un capvespre entretingut, però n’hi ha que van més enllà. I aquest és el cas de Pere Flaquer i Llorenç Truyols, qui juntament amb Guillem Cabrer i Gerard Diago es varen penjar el bronze al campionat nacional del 2021.

Els dos, però, ho han viscut de manera distinta i haver disputat el torneig els hi ha marcat camins diferents.

Pere Flaquer, representació balear

Pere Flaquer i Guillem Febrer varen pujar al tercer esgraó del pòdium en aquest certamen esportiu. Era la categoria infantil i representaven les Illes amb la selecció balear. Flaquer assegura que “l’experiència va ser molt bona i divertida”, però no pensaven mai penjar-se la medalla “perquè el nivell era molt alt”. Tot i això, varen vèncer els adversaris en uns dies on els 40 graus de temperatura i les pistes d’arena artificial que s’enfonsava del Centre de Tecnificació de Llorca dificultaven la seva tasca. “Estam acostumats a una arena més compacta,”, assegura

I haver aconseguit aquesta fita el farà continuar jugant a vòlei platja. Ara, ja ha començat els entrenaments de vòlei pista amb el Manacor, però quan pugui, botarà damunt l’arena. I és que, assegura, ha quedat “enganxat”.

Llorenç Truyols, representant local

El cas de Llorenç Truyols és molt diferent. Ell i Diago també varen disputar el campionat nacional, però ho varen fer en representació del club local i a la categoria sub-19. Per tant, representaven Manacor. Creien que tenien possibilitats de quedar entre els primers, i així va ser. Ara bé, per Truyols el més destacat és l’oportunitat de futur que se’n deriva.

I és que després del torneig el varen cridar del Centre de Tecnificació de Llorca de vòlei platja per formar-ne part durant aquesta temporada. “Hi havia un moment en què no m’ho creia, però ara tenc ganes de seguir endavant”. Una experiència que li permet marcar-se uns objectius importants. A curt termini, Truyols espera poder participar en el World Tour sub-21. A mitjà termini, aspira a unes olimpíades. Ara bé, “això si veig que millor molt i que puc hi puc arribar”, puntualitza.

Back To Top
Search