skip to Main Content

Què esperau de l’any i mig de mandat de Catalina Riera com a batlessa?

Catalina Sureda (exbatlessa): “Esper que hi hagi continuïtat”

“Esper que hi hagi continuïtat en l’acció de govern, que es consolidin projectes encetats, es mantenguin les inversions i les millores de carrers, xarxa d’aigua…”

Maria Antònia Vadell (exregidora): “No canviarà gaire”

“Després de la moció de censura hi ha hagut una paràlisi. Les promeses que la volien justificar no s’han complit. Riera té els mateixos socis. No canviarà gaire”

Catalina Julve (exregidora): “Que arribi a consensos”

“Esper que sigui capaç d’arribar als consensos necessaris per poder tirar endavant les grans qüestions que té el municipi sense resoldre”

Jaume Brunet (exregidor): “Un poble més net i ordenat”

M’agradaria que ens deixàs un poble més net, ordenat, solidari i compromès amb la llengua i la cultura. Un lloc on ens puguem sentir bé sense oblidar les arrels”

Sebastià Gaià (exregidor): “No esper gran cosa”

“Aquest govern és una herència de Pastor. No esper gran cosa. Els regidors només han cercat un lloc de feina, no tenen una vocació de servei públic.”

Antoni Pastor (exbatle): sense comentaris

L’exbatle i també mentor de la nova batlessa ha estat interpel·lat per la nostra publicació entorn del que esperaria del mandat de Catalina Riera. Pastor s’ha estimat més no opinar.

Maria Duran (advocada): “Que creï el Consell de Dones”

“Esper que complesqui el compromís d’aprovar el Pla General, que creï el Consell de Dones i que destini l’1% del pressupost a combatre la violència de gènere”

Jordi Caldentey (president de l’OCB-Manacor): “proximitat i comunicació”

“N’esper consens amb les altres forces polítiques, proximitat i comunicació amb els manacorins, i que defensi i promocioni la llengua, la cultura i la identitat”

Antoni Tugores (investigador): “Que aturi l’especulació amb les zones verdes”

“Desitj que es preocupi de la neteja, de l’aigua potable, i d’evitar que es paguin sobrepreus per les zones verdes.”

Back To Top
Search