skip to Main Content

Rafel Sureda: “La nostra idea era fer el futbol que podíem fer amb jugadors de Manacor”

“Quan vaig agafar el club ja hi havia hagut distraccions, les directives no s’entenien…”, vaja, que les coses, quan Rafel Sureda va agafar la presidència del CE Manacor a final dels anys vuitanta, no anaven bé. Sureda venia de l’Olímpic i l’Atlètic Manacor, i recorda que quan va agafar el CE Manacor “vàrem fer quatre anys i vàrem fer bones campanyes”. Recorda, Sureda, una eliminatòria jugada en temps seu, en què varen perdre allà i empataren dins Na Capellera. No va ser possible pujar.

Per Sureda, “la categoria del Manacor és la tercera, i sobretot com està avui el futbol. Nosaltres hi vàrem jugar a Segona B, i en vàrem sortir ben escaldats. S’ha de tenir en compte que els clubs, tant si juguen a una categoria com a una altra, tenen el mateix públic. Les despeses de jugar a Segona B no compensen”.

Rafel Sureda, que també va ser regidor a l’Ajuntament de Manacor, explica que en aquell moment “hi va haver un bon equip del Manacor, hi havia una partida de jugadors bons”. Entre els membres de la directiva també hi havia Biel Bosch, que amb el temps també seria batle de Manacor.

Sureda reconeix que “quan vaig agafar el Manacor hi havia quatre o cinc jugadors que no eren ni de Mallorca, però la nostra idea era de fer el futbol que podíem fer amb jugadors de Manacor. Pensa que a les categories inferiors arribàrem a tenir 22 equips”.

Back To Top
Search