Skip to content

“Renovada, com si volgués volar”

La maderoteràpia és una tècnica de massatges realitzats amb estris de fusta que fan vibrar tot el cos i relaxen. De fet, Iris Chochulova ofereix aquesta teràpia a la tenda ecològica Traful i assegura que amb aquesta aconsegueix objectius personalitzats, d’entre els quals destaca que ajuda a perdre pes o a estirar la pell.

Després de 60 minuts de maderoteràpia, la gent surt relaxada. “Se sent renovada, com si volgués volar i amb ganes de tornar una altra vegada”, assegura Iris Chochulova. I és que ella ofereix aquesta teràpia a la sala polivalent que hi ha a la tenda Traful de Manacor.

Es tracta d’una tècnica colombiana que utilitza estris de fusta amb formes diferents per fer massatges recorrent tot el cos, de peus a cap. Amb tot, Chochulova recorda que tot i fer pressió a les diferents parts que ens conformen, són moviments rítmics que no han de fer mal. És més, han de resultar agradables als clients. Aconsegueix, així, que el cos vibri.

Per tal que l’experiència sigui completa, la terapeuta també fa servir olis de canyella i ametlla. També fa prendre àloe vera als usuaris abans de la sessió, ja que assegura que activa el sistema limfàtic i ajuda a eliminar millor les toxines.

Beneficis corporals

Una tècnica que a més de ser relaxant, pot aportar diferents beneficis. Uns beneficis personalitzats per cada cas. La maderoteràpia té diferents funcions, d’entre les quals, Chochulova, destaca que és anticel·lulítica, activa el sistema limfàtic, elimina la retenció de líquids, ajuda a perdre pes, contribueix a una bona circulació sanguínia i estira la pell. I per tal d’aconseguir uns resultats satisfactoris, li agrada saber ja a la primera cita quina opinió tenen els clients sobre el seu cos. Que és el que els hi agrada i el que no. Així, pot personalitzar el tractament.

Però la sessió no acaba dins Traful. Sinó que Iris Chochulova recomana que, per tal que l’experiència sigui completa, no facin exercici just després d’haver-se fetmaderoteràpia i els recomana menjar molt suau.

És per tot això, que convida a tothom a provar aquesta teràpia. “Ja et dic jo que si vens, el teu cos vibrarà 24 hores, és una vibració per dins, com la de quan fas ioga”, assegura.

Back To Top
Search