Skip to content

Rescaten els ocupants d’una furgoneta que va quedar atrapada a l’aigua a Son Carrió

Alguns locals i carrers inundats, una rotonda impracticable, i un pi caigut a s’Illot, incidents més remarcables de la ploguda del cap de setmana passat.
La gent a Sant Llorenç i a Son Carrió passa pena. Només fa cinc anys de la torrentada i la ferida encara és fresca. Jaume Soler, batle llorencí, ha explicat al nostre mitjà que tot i que alguns testimonis afirmaven que el torrent va estar a punt de desbordar-se dues vegades al seu pas per Son Carrió, el cert és que “en el moment que va dur més cabal va arribar a un 58 per cent de la seva capacitat”. A l’hora d’enumerar els incidents més remarcables, Soler es referia en primer terme al torrent de la Blanquereta, que a través dels seus afluents va arribar a negar la rotonda de sortida cap a Son Carrió, en el punt on l’aigua va dur més força. També entre Sant Llorenç i Son Carrió el torrent va arribar a passar per damunt la via.
A sa Coma hi hagué algusn carrers inundats i l’incident més espantós al municipi va ser el d’una furgoneta que va quedar atrapada dins un toll d’aigua embassada. Els mateixos veïnats testimonis dels fets ajudaren a rescatar els ocupants que havien quedat atrapats dins el vehicle immobilitzat per l’aigua.
En general no s’hagueren de lamentar danys materials, llevat de l’entrada d’aigua en alguns locals i habitatges, encara que de forma poc rellevant
. A Manacor la ploguda va registrar incidents encara menors. El delegat d’Interior manacorí, Mateu Marcé, referenciava només Els registres deien que estava a un 58 per cent, l’aigua corria de forma controlada. Entre s’Illot i Cala Morlanda la policia hagué d’actuar per la caiguda d’un pi. La carretera de Son Servera, al seu pas per davant la cafeteria Manhattan va tornar a quedar inundada a Porto Cristo, igual que el carrer de Bordils, però sense mescla amb fecals, aquesta vegada.
Back To Top
Search