Skip to content

La Sala La Fornal presenta un mes de març amb la dona com a protagonista

Dues programacions, Dolça Sodoma Meva i Carn que cruix, estan previstes aquest mes de març, que sempre agafa el protagonisme per la temàtica de la dona i en què, curiosament, seran les dones les que contaran la història dels homes.

A Dolça Sodoma Meva la dona retraurà a Jhavé la destrucció d’una ciutat llibertina presa pels plaers. Una estàtua de sal, després de molt temps torna a la vida. És la única supervivent de Sodoma. Ella recorda i ens relata com van ser els últims dies de la seva dolça ciutat perduda i destruïda. I el seu testimoni tot ho capgira. Capgira la història: Jhavé destruí les pecaminoses ciutats de Sodoma i Gomorra que ofenien el creador amb el pecat contra natura. Els emissaris de Déu s’enportaren el pietós Lot i la seva dona fora de la ciutat abans de ser destruïda, posant com a condició que no mirin enrere. El fugida la dona realitzà el gest prohibit i fou castigada i convertida en estàtua de sal per sempre més.

L’espectacle està dirigit per Sergi Marí, director de la premiada obra Lucrècia i Montse Gonzàlez Parera i interpretada per la menorquina Enka Alonso, que la crítica de Barcelona comença a situar com una de les actrius més reeixides del panorama català.

Publicitat


Carn que Cruix
, basat en textos de Bernat Nadal, és la història d’en Tim, un home de 85 anys oblidat per tothom que vol tornar a agafar les regnes de la seva vida. La jove directora manacorina Maria Antònia Salas tracta la vellesa, el cansament, la desil·lusió i la masculinitat des de la feminitat i joventut de les quatre intèrprets que passen per la pell del protagonista sense deixar anar la seva pròpia essència de dona enamorada de la vida, amb tot un camí per fer. L’espectacle està interpretat per Catalina Bover, Margalida Brunet, Marina Collado, Alícia Miquel.


Dolça Sodoma meva: diumenge dia 5 a les 19h.
Carn que cruix: diumenge dia 12 a les 19h.

Back To Top
Search